Hon sätter sina döttrar att leka i en kartong för att inte bli störd av dem

av Titti Carlberg

24 Februari 2023

Hon sätter sina döttrar att leka i en kartong för att inte bli störd av dem
Advertisement

Att vara mamma på heltid är ingen lätt uppgift. Det sägs att en av de största glädjeämnena som finns är att få barn, men samtidigt vill en förälder då och då ha några stunder för sig själv. Det kan även vara svårt att utföra hushållssysslorna när man har barn som ränner runt i bostaden. Av denna anledning är det nödvändigt att hitta hjälpmedel för att få dem att roa sig samtidigt som de var distraherade.

Mamman som är huvudperson i vår berättelse tänkte hålla sina barn sysselsatta genom att sätta dem i en kartong för att rita medan hon utförde hushållssysslorna. Synd bara att hennes val kritiserades hårt på webben. Låt oss se vad som hände.

via Hiptoro

Advertisement

When the hard work you’ve been putting in for almost an entire year is paying off. I sent a video to my friend the other...

Pubblicato da Gabrielle Lynn Dunn su Venerdì 27 gennaio 2023

Gabrielle Lynn Dunn, även känd under pseudonymen Mrs.gabidunn, är mamma till två flickor.

När man har små barn är det svårt att få tid över till sig själv, eftersom man hela tiden måste övervaka dem, man vet aldrig vilket bus de kan hitta på. Av denna anledning måste man alltid hitta sätt för att hålla dem sysselsatta.

Denna mamma behövde utföra några hushållssysslor, och samtidigt ville hon inte att döttrarna skulle vara i vägen för henne utan höll sig lugna. Av den anledning satte hon ner dem i en stor kartong och gav dem kritor så att de kunde rita på kartongens väggar. Allt spelades in och publicerades på hennes sociala sidor.

Advertisement

"Äntligen har jag - säger Gabrielle - tid för mig själv. Jag kan äntligen städa huset utan att bli avbruten eller att de smutsar ner där jag precis har dammsugit klart. Jag är glad att de ännu inte har lyckats ta sönder kartongen".

Gabrielle Lynn Dunn/Facebook

Gabrielle Lynn Dunn/Facebook

Klippet fick en massa visningar, men det var framför allt många som kommenterade. Några personer påpekade mammans uppfinningsrikedom och berömde henne: "ärligt talat är en del mammor riktigt genialiska" och "jag skulle ha lekt med dem i lådan".

Vid sidan av de som berömde henne fanns det dock många belackare"du kan inte lämna dina döttrar på det sättet, du måste ha dem under uppmärksamhet" och "enligt mig är det fel, man ska inte bete sig på det sättet".

Vad tycker du?

Advertisement