En miljonär förändrar livet för en familjefar genom att erbjda honom ett jobb med en svindlande lön

av Titti Carlberg

10 Augusti 2023

En miljonär förändrar livet för en familjefar genom att erbjda honom ett jobb med en svindlande lön
Advertisement

En av de vanligaste fraserna som nästan aldrig tycks gå i uppfyllelse är den att turen kommer när man minst anar det. Alltför många gånger upplever människor besvikelse och hoppas att något i deras liv ska förändras, men det händer ingenting. På så sätt krossas alla förhoppningar och önskningar.

Det är dock ofta när man minst anar det som en oväntad vändning dyker upp. Att hitta ett jobb är svårt, men att ha ett är grundläggande för ens egen och familjens försörjning.

Huvudpersonen i vår berättelse är en miljonär som efter att ha träffat en familjefar bestämde sig för att erbjuda honom ett ett jobb med en svindlande lön.
Låt oss se vad det handlar om.

via The Sun

Steven Green/Facebook

Steven Green/Facebook

Steven Green och Gemma Sharples är ett miljonärspar som arbetar med fastigheter. Slumpen såg till att de kom i kontakt med ett annat par, Ben Gowland-Jeffries och hans fru Demi som, tvärtemot miljonärsparet var tvungna att utvärdera varje liten kostnad. Faktum är att de hyrde ett hus i Newton Aycliffe, Durham (Storbritannien), och levde på några få pund i veckan. Ben var bara tillfälligt anställd och tjänade 30 pund i veckan, Demi däremot var hemmafru och tillbringade sina dagar med att ta hand om deras hem och Lillie, deras dotter, vilket innebar att familjen bara hade mannens lön att leva på.

Med tanke på parets ekonomiska svårigheter valde miljonärerna att göra en handling av generositet, de bestämde sig för att inte donera pengar, utan att erbjuda Ben ett jobb.

"Vi står Ben och Demi nära - förklarar Steven - därför erbjöd vi Ben en position hos oss som sälj- och marknadsföringschef i vår professionella aktivitet, så han är nu en del av vårt team".

Advertisement
Steven Green/Facebook

Steven Green/Facebook

Ben började arbeta i Stevens företag med en lön på 10.000 pund, vilken snabbt ökade till 50.000 pund. Tack vare denna möjlighet förändrades Bens liv totalt: han köpte en ny motorcykel, men framför allt gjorde stabiliteten det möjligt för Demi att skapa ett eget företag, ett skönhetsföretag, och flytta in i ett större hus.

Advertisement