Paret kritiseras när de firar ingreppet som hindrar dem att få barn

av Titti Carlberg

28 Maj 2023

Paret kritiseras när de firar ingreppet som hindrar dem att få barn
Advertisement

Världens befolkning växer mer och mer för varje dag som går och av denna anledning beslutar sig många människor att inte skaffa barn för att skydda planeten. Vid sidan av de som gör detta val av etiska skäl, finns det också de som väljer att inte skaffa barn för att de inte känner sig redo att bli föräldrar. Mammor och pappor, speciellt under de första åren, har inget lätt liv med sömnlösa nätter att hantera, men framför allt med medvetenheten om att de från det ögonblicket ständigt måste ta hand om en annan levande varelse.

Paret, som är huvudpersonerna i vår berättelse, bestämde sig för att inte skaffa barn så de genomgick en operation som kommer att hindra dem från att bli föräldrar. Synd dock att deras beslut fick användare på sociala medier att tända till.
Låt oss se vad som hände.

via Bb Mundo

Advertisement
natymon8/Instagram

natymon8/Instagram

Nathalie och Andrés är ett colombianskt par som har tagit ett viktigt beslut, nämligen att inte skaffa barn, de vill inte medverka till planetens överbefolkning. De är framför allt övertygade om att detta val kommer att ge dem mer tid över till att resa, resurser att njuta av sin relation och nå sina personliga och professionella mål. Vid det här laget är båda två övertygade om vilken väg de tänker ta, vilket är anledningen till att Andrés gick igenom en operation som hindrar honom att skaffa barn.

Detta gjorde dem så glada att de bestämde sig för att dela nyheten på sina Instagram-profiler"Vi vill dela vår stora glädje med er, vi kommer aldrig bli föräldrar. Vi accepterar ett liv där vi kommer att köpa leksaker till oss själva, men detta är hur vi också kommer att kunna resa utan restriktioner. Vårt främsta skäl är dock att vi bidrar till bevarandet av planeten som är alltför överfull. Istället för barn föredrar vi att skaffa hundar."

Advertisement
natymon8/Instagram

natymon8/Instagram

Efter att denna nyhet hade publicerats delades sociala mediers användare mellan de som försvarade paret och de som istället kritiserade dem hårt och betonade att hundar inte kan föredras framför barn, och att det framför allt är ett misstag av dem, eftersom de kanske kommer att ändra sig och på så sätt kommer de aldrig få barn.

Vad tycker du?

Advertisement