5-barnsmamma berättar att hon bara storhandlar två gånger om året

av Titti Carlberg

07 Maj 2023

5-barnsmamma berättar att hon bara storhandlar två gånger om året
Advertisement

Levnadskostnaderna har ökat dramatiskt under de senaste åren och av den anledningen finner fler och fler familjer sig behöva vända på slantarna i slutet av varje månad för att klara sig, särskilt om de är många i familjen. Det finns många hjälpmedel som kan implementeras för att spara pengar och ansträngning i den dagliga skötseln av våra hem och bland dessa finns säkert också det mest praktiska och ekonomiska sätt att handla.

Från rabattkuponger till att endast köpa produkter som erbjuds av olika märken, det finns många sätt att spara på de dagliga inköpen av varor och vissa människor är riktiga experter på denna uppgift. Ett exempel på detta är denna 5-barnsmamma som berättar hur hon storhandlar endast två gånger om året.

via New York Post

This Mama's House/YouTube

This Mama's House/YouTube

Tabitha Kelley är grundaren av YouTube-kanalen This Mama's House och i sina videor avslöjar hon hur man sparar tid och pengar genom att fylla lager i skafferiet, kylen och frysen två gånger om året. Kvinnan, som är hemmafru och 5-barnsmamma förklarar i sin video "The Most Epic Trip to Costco so Far" att matinköp hos grossistkedjan Costco gör det möjligt för henne att fylla på med sex månaders förnödenheter och ta itu med möjligheten att handla så sällan som möjligt.

Tabitha fortsätter sin video genom att visa sin senaste resa till Costco då hon handlade mat, hushålls- och personliga vårdprodukter. Mycket att lagra i skafferiet, annat i kylskåpet och frysen, allt för en summa på 7 600 dollar.

Advertisement
This Mama's House/Youtube

This Mama's House/Youtube

"Vi är en familj på sju och med fem barn är det här vad som fungerar för oss, jag förstår att det inte är alla som vill handla så här mycket på bara en resa, men vi gillar detta system" förklarar kvinnan i videon.

Med en så stor mängd inköp är planering och organisation av största vikt och att lagra alla varor tar lång tid, ibland till sent på kvällen.

Men Tabitha möter dessa svårigheter med entusiasm och är väldigt nöjd. Med sin planering behöver hon inte åka och handla varje vecka för att köpa bröd! Bra gjort!

Advertisement