Efter 8 års äktenskap avslöjar hon för sin man att hon är attraherad av kvinnor

av Titti Carlberg

07 April 2023

Efter 8 års äktenskap avslöjar hon för sin man att hon är attraherad av kvinnor
Advertisement

Livet är fullt av oväntade överraskningar, ofta är man säker på att man känner sig själv, men så plötsligt upptäcker man något nytt. Många gånger kan det dock hända att man på alla sätt och vis försöker dölja eller maskera en del av sig själv, eftersom den skulle kunna bedömas negativt av samhället. Detta pushar en dock att förtränga sin egen essens när samtiden istället inte bör göra annat än tillåta oss att fritt uttrycka oss själva.

Vår berättelses huvudperson har alltid vetat om att hon är attraherad av kvinnor, men hon har alltid hållit den delen av sig själv dold, tills hon, efter 8 års äktenskap, bestämde sig för att avslöja den för sin make. Synd bara att hon en tid senare fick reda på att även han hade en hemlighet. Låt oss ta reda på vilken.

via Insider

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Jessica Daniels har alltid vetat om att hon är attraherad av kvinnor, men hon har alltid försökt undertrycka den känslan. Hon såg detta intresse för vackra tjejer som en önskan att vara som dem. Men förmodligen var det inget annat än ett försök att ljuga för sig själv. Men med tiden lärde hon sig att acceptera sin essens och kände ett behov av att erkänna det för sin man Mike. Hon kände att hon var tvungen att vara öppen med sina känslor.

Advertisement

"I think he worried I'd leave him for a woman, so now I'm moving on and embracing my bisexuality."

Pubblicato da Insider su Martedì 4 aprile 2023

"Jag gjorde det klart att jag inte ville ändra på något mellan mig och Miike. Vi hade ett starkt, lyckligt och monogamt förhållande, vi hade varit gifta i 8 år. Han hade inget intresse av att förändra vår dynamik, han var bara glad över att jag hade avslöjat denna del av min personlighet. Han erbjöd mig dessutom att utforska denna del av mig, men det vägrade jag, jag visste vem jag var och vad jag ville ha, vilket jag redan hade".
Synd dock att hon efter detta avslöjande blev medveten om den otrevliga hemligheten som hennes man hade: en utomäktenskaplig affär.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Några månader efter att hon hade avslöjat sin attraktion för andra kvinnor, upptäckte hon att hennes man hade en affär med en annan kvinna, vilken hade pågått en tid. I det ögonblicket kollapsade hennes värld, hon kände sig inte längre säker på något.

"Hans förhållande med en annan kvinna började strax efter att jag hade erkänt mitt intresse för det kvinnliga könet. Jag tror att den nyheten destabiliserade honom. När jag fick reda på att han hade ett förhållande bad jag honom att aldrig mer komma hem. Efter den dagen prioriterar jag mig själv och funderar starkt på att utforska den nya versionen av mig själv".

Vad tycker du?

Advertisement