Han är gift med en kvinna som är 46 år äldre än han själv: "det var kärlek vid första ögonkastet"

av Titti Carlberg

16 April 2023

Han är gift med en kvinna som är 46 år äldre än han själv: "det var kärlek vid första ögonkastet"
Advertisement

Det sägs att kärlek inte har någon ålder, när två själar som är som gjorda för varandra möts och känner igen sig själva i varandra förstår de att de passar ihop. Man måste dock ofta, innan man påbörjar ett förhållande ta itu med olika hinder, men när man förstår att detta är den rätta för en så finns det inga murar som kan hindra en. I dessa fall är det möjligt att övervinna även det som anses vara ett oöverstigligt hinder, det vill säga åldersskillnaden.

Paret som denna berättelse handlar om bestämde sig för att inte ge någon vikt åt hur många år som skiljer mellan dem, utan bara älska varandra. Trots att mannen är 46 år yngre än kvinnan bestämde de sig för att gifta sig med varandra.
Låt oss se deras historia i detalj.

via Dailymail

Advertisement

I just like our smiles

Pubblicato da Iris Jones su Domenica 19 marzo 2023

Iris Jones är en 83-årig brittisk kvinna som har gift sig med en 46 år yngre egyptisk man, Mohamed

Det tändes en gnista mellan dem första gången de sågs, på bara några sekunder förstod de att det fanns en speciell känsla mellan dem.

Nyheten om deras förlovning accepterades dock inte av kvinnans familj, men hon betonar själv att hon inte bryr sig, det som intresserar henne mest är hennes man älskar henne.

Paret gifte sig i Egypten och bröllopslunchen hade de på en snabbmatsrestaurang. Faktum är att de inte hade ett konventionellt bröllop, i själva verket skrev de bara under ett dokument som var på arabiska, vilket gjorde giftermålet officiellt och gick sedan för att äta.

Advertisement
 Iris Jones/Facebook

Iris Jones/Facebook

"Mina barn uppskattar inte - berättar kvinnan - vårt äktenskap, för tillfället behandar de mig med avståndstagande, men så fort jag får tillfälle ska jag försöka prata med dem. Jag har full förståelse att detta inte är en lätt situation för dem, det är oroande att se sin mamma vara gift med en man som är yngre än dem, jag är äldre än mina svärföräldrar, men det gör mig inget. Jag tycker inte att åldersskillnaden är ett hinder, vi älskar varandra, vilket är det enda som betyder något."

Efter bröllopet medverkade Iris i "This Morning", för att vädja till brittiska regeringen om att de skulle låta Mohamed få uppehållstillstånd. Hon underströk att han skulle bli en utmärkt resurs för landet eftersom han är utbildad ingenjör vilket skulle gynna landets ekonomi.

Vad tror du, kan ett förhållande verkligen fungera när det är så hög åldersskillnad?

Advertisement