Visuell utmaning: om du har en bra syn kan du hitta 1117 bland alla 1112 på kortast möjliga tid

av Titti Carlberg

06 Augusti 2023

Visuell utmaning: om du har en bra syn kan du hitta 1117 bland alla 1112 på kortast möjliga tid
Advertisement

Gåtor och spel är på modet på webben, de är roliga tidsfördriv samtidigt som de utmanar ditt sinne. Vissa tycker om att lösa svåra gåtor som är riktiga huvudbry, medan andra föredrar att inte ge sig in på svåra spel, utan istället letar efter spel som har en omedelbar lösning.

Denna test löser man genom att finna talet som skiljer sig från de många tal som upprepar sig: skärp din blick och leta efter det som inte har något att göra med de andra. Det finns ett som skiljer sig från de många 1112 du ser på bilden.
Ser du det?

Advertisement

Hitta 1117 bland alla 1112

Hitta 1117 bland alla 1112

Curioctopus

Här får du ett roligt spel att lösa: detta är av sorten hitta elementet som skiljer sig från de andra och i det här specifika fallet ska du hitta talet som skiljer sig från de andra. Talet som fyller hela rutan är 1112 men bland alla dessa finns det en inkräktare. Det handlar om 1117 som är gömd bland alla de andra.

Denna brain challenge som vi erbjuder dig är just att identifiera dess position. Ta all tid du behöver, eller om du har en blick som en falk kan du bestämma en tidsgräns för att hitta lösningen, du kan också utmana dina vänner för att se om de kan uppnå samma resultat som dig.

Advertisement
Visuell utmaning: om du har en bra syn kan du hitta 1117 bland alla 1112 på kortast möjliga tid - 2

Om du gillar att lösa gåtor med svar är du på rätt plats: på den här sidan hittar du spel med facit om du skulle misslyckas med att lösa den. Men bli inte avskräckt: det är är inte jättelätt att lösa detta huvudbry, du måste vara fokuserad och inte låta dig distraheras av de många siffrorna som upprepas på bilden.

I det här spelet med en lösning, utmanar vi dig att finna ett tal som skiljer sig från de andra: om du tror att du är kapabel och duktig, föreslår vi att du hittar det inom en bestämd tid, 10 sekunder.

Du kan dock ge dig lite mer tid om du behöver men om du ger upp hittar du lösningen nedan.

Lösningen

Lösningen

Curioctopus

Tiden är ute: oavsett om du lyckades hitta eller inte 1117 bland alla 1112 är det dags för oss att avslöja var du kan hitta det. Men innan vi ger dig den slutgiltiga lösningen, försök att lösa den med denna ledtråd: den finns på högra sidan av bilden.

Lyckades du? Om denna ledtråd inte räckte för dig avslöjar vi att 1117 finns i den näst sista kolumnen på tredje plats. Ovan kan du se talet inringat.

Advertisement