En mamma upptäcker att hennes 5-åriga dotter inte är hennes biologiska dotter

av Titti Carlberg

25 Juni 2023

En mamma upptäcker att hennes 5-åriga dotter inte är hennes biologiska dotter
Advertisement

Hur skulle du känna dig om du, efter flera år av att ha uppfostrat ett barn, skulle upptäcka att barnet inte är ditt? Detta är saker som bara borde hända i filmer, men de händer tyvärr även i verkligheten

En kvinna berättar den absurda historien som involverade henne. Hon upptäckte att den lilla femåriga flickan, som hon fostrat som sin dotter, inte var hennes dotter.
Låt oss se hennes historia.

via Reddit

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

En 29-årig mamma berättade ångerfullt det som hände henne och hennes familj. På grund av ett misstag på sjukhuset byttes hennes dotter med en annan baby efter födseln, utan att hon och hennes man var medvetna om det, så de återvände hem med "fel baby".

Kvinnan förklarade att hennes man skulle ha anklagat henne för otrohet, eftersom deras lilla dotter inte liknade honom. Maken bestämde sig för att göra ett faderskapstest, som kom tillbaka negativt, "men jag har aldrig varit otrogen mot honom. Han trodde att vårt äktenskap var en lögn och ville skiljas.".

För att bevisa sin oskuld bestämde sig kvinnan för att undersöka DNA-matchningarna av den lilla flickan, vilka visade att den lilla flickan inte var släkt med någon av föräldrarna. Efter att ha förstått vad som hade hänt, det vill säga att ett oavsiktligt byte hade ägt rum på sjukhuset fem år tidigare, tog hon steg för att spåra sin biologiska dotter, och efter ett par veckor skördade hon framgång.

Advertisement
Pexels-Not the actual photo

Pexels-Not the actual photo

"Hon befann sig i ett fosterhem. Jag tror inte att det faktum att sjukhuset låg i ett av de sämre områdena förvånar någon. Hon hade lämnats till en familj som hade lämnat henne i stadens vård efter en utredning där de hade upptäckt att hon inte var deras biologiska dotter." förklarade mamman. "Jag känner för familjen, men samtidigt är jag tacksam för att vi fann henne i gott välbefinnande! Vi påbörjade adoptionsprocessen direkt."

Följande stämde kvinnan sjukhuset och fick en stor summa som hon tänker använda för sin utökade familjs välbefinnande.

"Vi har förklarat för vår dotter att hennes syster kommer för att bo hos oss och att vi fortfarande älskar henne väldigt mycket. Hon är entusiastisk över detta. Vi hoppas att allt löser sig till det bästa. Jag vet inte hur vi ska göra med den andra familjen, min biologiska dotter kommer inte ihåg något om dem och jag vill inte involvera dem i onödan. Jag är medveten om att det är moraliskt fel att inte låta dem veta vad som har hänt deras dotter. Jag menar, den stackars mamman har inte en aning om vad som hänt hennes dotter, jag kan bara föreställa mig hur hemskt det måste kännas. Men nu ska jag bara fokusera på mina döttrar och hoppas kunna planera ett bra liv för dem.".

Efter att ha upptäckt sanningen stärktes bandet med hennes make och alla tankar på skilsmässa försvann. En riktigt absurd historia, men som tur var fann mamma och dotter varandra.

Advertisement