Hon blir tillsammans med sin styvson efter att ha fostrat honom och nu har de två barn tillsammans

av Titti Carlberg

31 Mars 2023

Hon blir tillsammans med sin styvson efter att ha fostrat honom och nu har de två barn tillsammans
Advertisement

Den rätte, eller den vi blir så huvudlöst kär i att vi går emot allt och alla, kan ofta vara den mest oväntade och vilken som ger liv åt relationer som i andras ögon framstår som klandervärda. Låt oss, som exempel, ta familjesituationer som äventyras inför upptäckten av svek som har ägt rum med människor som står maken väldigt nära, eller på de känslor som odlas bortom de uppenbara hindren.

Ett exempel är historien vi ska berätta, vilken handlar om en kvinna som berättar om den "förbjudna historia" hon har med sin styvson, mycket yngre än henne, som hon dessutom har fått barn med. Låt oss se i detalj vad som hände.

via Mirror

Marina Balmasheva, 37, fick ett barn med Vladimir, hennes 23-årige styvson, som hon hade fostrat sedan han var 7 år gammal. De hade redan en tvåårig dotter tillsammans, Olga. När den ryska bloggaren visade bilder av den lilla på sociala medier passade hon samtidigt på att berätta om sin kärlekshistoria med den unge mannen.

Hon berättade att många hade föreslagit henne att ändra sitt utseende för att inte ålderskillnaden mellan dem skulle synas så tydligt, men hennes svar var: "Det finns en sak: han blev kär i mig på grund av mina ärr efter plastikkirurgi, trots mina celluliter, överskottshud och för min personlighet. Jag vill inte se bättre ut än vad jag är.". Trots detta svar tog Marina till botox för att bli mer attraktiv i Vladimirs ögon.

Advertisement

Kvinnan var tidigare gift med pappan till sin nuvarande man, Alexey Shavyrin, som berättar om historien mellan sitt ex och hans son: "De hade inga problem att bedra mig, även när jag var hemma.".

Alexey och Marina adopterade fem barn under deras äktenskap och enligt mannen var det hon som tog initiativet med Vladimir. "Han hade aldrig haft en flickvän före henne. Jag skulle ha kunnat förlåta hennes otrohet, om det inte varit min son hon bedrog mig med."

marina_balmasheva/Instagram

marina_balmasheva/Instagram

Till de som frågar henne om hon känner sig skyldig över att ha förstört familjen, svarar Balmasheva: "Både ja och nej. Jag skämdes över att ha förstört stabiliteten, men jag ville inte gå tillbaka till mitt ex. Jag känner dock ingen ilska mot honom längre."

Det är tydligt att styvmor och styvson verkligen älskar varandra och är lyckliga tillsammans. De håller på att restaurera ett hus som de tänker flytta in i med sina två barn.

Vad tycker du om deras förhållande?

Advertisement