Han är gift med sex kvinnor och planerar att skaffa barn med var och en av dem

av Titti Carlberg

03 April 2023

Han är gift med sex kvinnor och planerar att skaffa barn med var och en av dem
Advertisement

Att ha flera fruar är en tradition i många kulturer från det förflutna som än idag är utbredd i vissa länder, medan det enligt lag är förbjudet i de flesta västländer. En gång var denna praxis kanske en nödvändighet dikterad av den låga andelen vuxna som överlevde den tidens sjukdomar, för att säkra befolkningens välstånd i framtiden.

Att vara polygam är inte enkelt, det finns män som kämpar för att hantera bara en hustru, så tänk då att hantera flera. För att inte tala om familjerna, särskilt svärföräldrar, som verkar föröka sig utan uppehåll: om det som sägs är sant så är det definitivt inte som en hälsosam promenad! Och när det kommer till avsked kan situationen bli riktigt komplicerad.

Det finns en man i Brasilien som skapar rubriker för sin ovanliga livsstil som gift, låt oss upptäcka hans historia tillsammans.

via Mirror

Advertisement
Arthuro Urso/Facebook

Arthuro Urso/Facebook

Arthur O Urso är en 37-årig brasiliansk influencer som det pratas mycket om på grund av hans ovanliga liv som gift. Mannen hade 9 fruar, innan han skilde sig från 4 av dem. Han kanske insåg hur svårt det var att hantera så många kvinnor samtidigt! För närvarande är Arturo gift med sex kvinnor, varav den yngsta, Emelly Souza, är 21 år och den äldsta, Olinda Maria, har blåst ut 51 ljus.

Mannen uppgav att han vill att alla hans 6 fruar ska göra honom till pappa och att han vill göra det genom surrogatmödrar.
"Jag vill inte göra någon av mina sex fruar upprörd genom att välja vilken som ska bli gravid först, så vi valde surrogatmödraskap" berättar han. "Jag har aldrig upplevt något liknande, detta är första gången. Vi är väldigt angelägna och glada över att förverkliga drömmen om att få barn".

Advertisement

Arthuro är redan pappa till en 10-årig flicka från ett förhållande han var i innan hans polygama liv började, men nu hoppas han kunna utöka sin familj med andra barn och funderar på att börja med det första implantatet i sin första fru Luana. Deras förhållande började som monogamt, men år 2021 beslutade de ömsesidigt att öppna det och formaliserade deras förening med andra kvinnor trots att polygama äktenskap är olagliga i deras land. De andra fruarna har erkänt att Luana var tvungen att godkänna dem innan de accepterades i den utökade familjen, men nu lever de alla lyckliga tillsammans och delar scener från sitt gifta liv på sociala medier.

Arthuro kanske har en askes tålamod, eller vad tror du?

Advertisement