Under graviditeten upptäcker hon att hennes man har ett förhållande med hennes mamma sedan flera år tillbaka

av Titti Carlberg

31 Maj 2023

Under graviditeten upptäcker hon att hennes man har ett förhållande med hennes mamma sedan flera år tillbaka
Advertisement

De människor man verkligen kan lita på i sin omgivning kan oftast räknas på ena handens fingrar. Bland dessa bör man i allmänhet kunna inkludera sina föräldrar, till vilka man med slutna ögon kan anförtro de första platserna på pallen. Men ibland är det just de som ska skydda oss som beter sig på ett sådant sätt att de skadar och sviker vårt förtroende på värsta möjliga sätt. 

Det var vad som hände kvinnan som upptäckte det hemliga förhållandet mellan hennes man och hennes mamma. Kvinnan berättar om det på webben.

via Edinburgh Live

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Kvinnan avreagerade sig på Reddit, genom ett långt inlägg som förvånade webbanvändarna.

"Jag är 40 år gammal, min pappa är 63 och min mamma 60. De har varit gifta i 43 år och jag har sex syskon" börjar kvinnan i sitt inlägg. "Jag har varit tillsammans med min 39-årige make sedan vi var i 15 årsåldern. Jag blev gravid när jag var 17 och vi flyttade in i mina föräldrars hus."

Paret fick en dotter och gifte sig så fort de båda hade fyllt 18 och flyttade in i huset som hon hade ärvt av sina farföräldrar, i anslutning till hennes föräldrar. Under årens lopp utökades deras familj med ytterligare tre barn.

"Jag är nu gravid i 7:e månaden och väntar mitt femte och sista barn, en pojke."

 

Efter att ha förklarat bakgrunden berättade huvudpersonen i denna känsliga historia vad som hade hänt.

"Jag trodde att vi hade ett lyckligt äktenskap, det kändes bra mellan oss, vi gick ofta ut tillsammans, köpte presenter till varandra och vi grälade aldrig. Hela min värld krossades på nyårsafton, när jag kom hem tidigare från en tjejresa jag och några vänner hade varit på".

Faktum är att kvinnan gick in i huset utan att vara väntad, upptäckte förhållandet mellan sin man och mamma och blev djupt chockad. Även deras äldsta dotter, som var hemma just då, blev medveten om situationen.

Advertisement
Pxhere-Not the actual photo

Pxhere-Not the actual photo

"Min dotter blev förkrossad och gick raka vägen till min systers hus. Jag bad henne att inte säga något förrän jag hade pratat med min man. Jag bad honom om sanningen, och han berättade att allt började när vi var 18 år gamla och bodde hemma hos mina föräldrar. Jag räknade och blev förskräckt eftersom tidslinjen innebar att mina yngre tvillingbröder och mitt yngsta syskon kunde vara min makes".

Vid det tillfället kontaktade kvinnan sin pappa för att berätta sanningen för honom.

"Jag ringde omedelbart min pappa och bad honom komma hem till mig utan att ta med sig mamma. Jag fick min man att erkänna och min pappa blev förkrossad, han och mamma hade blivit kära i varandra redan i gymnasiet. Jag behöver väl inte säga att vi hörde min mamma skrika från deras hus när han konfronterade henne."

Slutligen berättade hon det för resten av familjen. De flesta familjemedlemmarna ställde sig på hennes sida medan ett fåtal av de andra anklagade henne för att smutskasta sin mammas namn och förstöra hennes rykte.

"Pappa sparkade ut henne ur huset och insisterade på ett DNA-test för att få reda på vem det var som var pappa till de yngsta barnen. Det visade sig att tvillingarna är min makes biologiska barn. Jag har sparkat ut honom så nu bor han hemma hos sina föräldrar. Jag blev tvungen att börja med att gå på terapi. Jag litar inte längre på män och deras försäkran om trohet. Efter att ha avslöjat detta offentligt förlorade min mamma sitt jobb, sitt äktenskap och är nu hemlös."

Hur skulle du ha reagerat om du var i hennes ställe?

Advertisement