Hennes man anklagar henne för att inte göra något i hemmet: hon tar en exemplarisk hämnd

Titti Carlberg

11 Juni 2023

Hennes man anklagar henne för att inte göra något i hemmet: hon tar en exemplarisk hämnd
Advertisement

En av de grundläggande aspekterna är att skaffa sig ett visst mått av autonomi under sin levnadstid. Speciellt när man bestämmer sig för att flytta hemifrån, blir det nödvändigt att lära sig hur man utför det som vanligtvis kallas för hushållsarbete, det vill säga att diska, dammsuga, tvätta och hänga tvätten på tork. När man lever i ett samboförhållande bör inte dessa uppgifter delegeras till bara den ena av de två, utan delas lika, för att inte överbelasta en av de två medlemmarna i paret.

Kvinnan som är huvudperson i vår berättelse tröttnade på att ständigt städa, utan att motta någon som helst tacksamhet från sin partner.
Låt oss se vad som hände efter att hennes man hade sagt till henne att hon inte gjorde något för att hålla deras bostad städad.

via Dailymail

Advertisement
la.donnelly/Instagram

la.donnelly/Instagram

Lindsey Donnelly, känd på sociala medier under pseudonymen la.donnelly, driver en community marketing-verksamhet och är en mamma, men trots allt detta hinner hon även utföra alla hushållsuppgifter som att städa och hålla i ordning huset. Detta abröts dock av kvinnan när hennes man sa att hon aldrig gör något i huset.

Av den anledningen bestämde hon sig för att visa sin make hur det skulle se ut i huset om hon verkligen slutade ta hand om det. Under två dagars tid rörde hon inget, hon lät tvättkorgen fyllas med smutsiga kläder, lät dammet på golvet ligga och disken hopade sig i diskhon.

la.donnelly/Instagram

la.donnelly/Instagram

Hon bestämde sig för att spela in resultatet av två dagar utan städning, vilket bevisade hur viktigt hennes arbete verkligen var. Hon publicerade därefter videon på sina sociala profiler. Efter att ha sett vad det innebär att inte hålla iordning i hemmet, bad hennes make om ursäkt för det han hade sagt.

Advertisement
la.donnelly/Instagram

la.donnelly/Instagram

Videon kommenterades av många. De flesta stödde kvinnan och sa att hennes man gjorde fel i att säga en sådan sak: "om min man hade sagt så skulle jag omedelbart begära skilsmässa""du gjorde rätt, han måste förstå att det inte är en enkel sak att hålla sitt hem städat och han måste lära sig att hjälpa till" och "om min pojkvän hade sagt så till mig hade jag slutat att städa för alltid".

Har du någon åsikt om detta?

Advertisement