Webbanvändarna är övertygade om att mannens hustru är gift med honom bara för hans pengar: han ger svar på tal

av Titti Carlberg

14 April 2023

Webbanvändarna är övertygade om att mannens hustru är gift med honom bara för hans pengar: han ger svar på tal
Advertisement

Kärlek är inget annat än en matchning av karaktärer, en perfekt harmoni mellan två själar. Alltför ofta tror vi att allt detta kan reduceras till det yttre utseendet, men det är inte så. En relation bygger på mycket mer solida grunder än en stark fysisk attraktion, det måste finnas en stor förståelse mellan de två personerna, de bör kunna förstå varandra med bara en blick. 

Illviljan lurar dock alltid runt hörnet, vilken paret vi ska berätta om i vår artikel definitivt har mött.

Faktum är att många hävdar att hustrun till mannen som är huvudperson i berättelsen är alldeles för snygg jämfört med honom och av denna anledning är motivet till att hon har valt att vara tillsammans med honom uteslutande ekonomiskt. Men låt oss läsa deras berättelse i detalj.

via Dailymail

Advertisement

Scott, från Houston,Texas (USA), och hans fru Divine, ursprungligen från Filippinerna är ett solidt par som inte påverkas av ryktesspridningen som hävdar att hon förlovade sig med honom uteslutande för hans pengar.

Deras förhållande föddes på sociala medier, vilket började med ett felskickat meddelande på Facebook. Efter det slutade de aldrig att höra av sig till varandra och de inledde snabbt ett långdistansförhållande.

Scott ledsnade dock på den situationen och valde att flyga till Filippinerna för att träffa och fria till Divine. Efter ett tag återvände han till Amerika, dock utan henne och under 4-års tid levde de ett långdistansäktenskap, tills kvinnan bestämde sig för att flytta permanent till USA för att vara nära sin make.

Advertisement

Under deras bilder och videor är det många som kritiserar dem och påpekar de utseendemässiga skillnaderna. Många hävdar att Divine är alldeles för snygg för att vara gift med Scott och att motivet till att hon gifte sig med honom troligen uteslutande är ekonomiskt

Efter att ha läst kommentarerna bestämde sig paret för att svara via en video. I klippet ser vi tjejen vända sig mot Scott och säga: "De tycker inte att du är söt". Han vänder sig om, ser sin fru i ögonen och svarar: "Jag bryr mig inte om vad folk tycker, det viktiga är att du tycker att jag är snygg".

Vad tycker du?

Advertisement