Hon blir gravid med en främling och nu ber hon sociala medier om hjälp att spåra killen

av Titti Carlberg

15 April 2023

Hon blir gravid med en främling och nu ber hon sociala medier om hjälp att spåra killen
Advertisement

Vanligtvis sägs det att sommaren är säsongen med improviserad kärlek, eller relationer som bara varar en natt eller, om man har tur, under hela semestern. Mycket ofta är de relationer som föds vid havet eller på diskotek enkla äventyr. Det händer till och med att man inte ens vet namnet på sitt äventyr, och man vet inte om man någonsin kommer att träffa honom igen. 

Äventyret som huvudpersonen i vår berättelse upplevde fick dock konsekvenser. Faktum är att hon blev gravid efter att ha tillbringat en natt med en främling. Nu vädjar hon på sociala nätverk om hjälp att spåra honom.
Låt oss se vad som hände.

via The Sun

Advertisement

Sarah-Jayne Snow, 30, är känd på sociala medier under pseudonymen coppssks92, under hennes sommarsemester i Spanien träffade hon en man på diskoteket, en man som hon omedelbart fattade tycke för. Så pass att hon omedelbart bestämde sig för att tillbringa natten tillsammans med honom. Morgonen efter, då de vaknade skildes de åt och gick åt varsitt håll. Överväldigade av passion hade de inte sagt sina namn eller utbytt telefonnummer. 

Sarah blev dock gravid den natten och från det ögonblicket har hon på alla sätt försökt spåra mannen.

Advertisement
Sarah-Jayne Snow/Facebook

Sarah-Jayne Snow/Facebook

Sociala medier har en grundläggande roll i denna sökning. I själva verket har dessa nu blivit samhällets stödpunkt, de möjliggör interaktion mellan människor som befinner sig långt från varandra, men också mellan dem som inte känner varandra.

Just av denna anledning bestämde sig kvinnan för att använda dessa medel och vända sig till webbanvändarna för att spåra fadern till hennes barn. Hon delade en video på sina profiler med hashtaggen #HelpMeFindHim i vilken hon förklarade vad som hade hänt och visade ett foto på mannen.
Hennes förhoppning var att nyheten om graviditeten skulle nå mannen via mun till mun, eller att hon åtminstone skulle få veta hans namn och kanske även telefonnunmmer, för att kunna kontakta honom själv och personligen meddela honom det som hade hänt.

"Är det någon som känner den här mannen som bor i Glasgow? Nu, min älskling, jag vänder mig till dig, jag vill berätta för dig att du ska bli pappa"
Kvinnan har ännu inte hittat honom, men har rapporterat att om hon lyckas, kan hon bevisa att barnet verkligen är hans.

Vad tycker du om denna historia?

Advertisement