Arbetskamraten blir kär i henne och i hennes fru: de har nu ett förhållande på tre

Titti Carlberg

19 Maj 2023

Arbetskamraten blir kär i henne och i hennes fru: de har nu ett förhållande på tre
Advertisement

Kärlek anses som något som inte går att programmera, som en händelse som inte kan förutses, det bara händer. Precis när det händer ställs vi inför två möjligheter, att stå emot och bekämpa passionen så mycket man kan eller låta sig ryckas med av känslorna. Allt går dock inte alltid till på ett enkelt sätt, eftersom det kan hända att man blir kär i en person som redan är förlovad eller till och med gift.

Detta är vad som hände huvudpersonen i vår berättelse: en kollega till henne blev kär i både henne och hennes fru. Ingen av de tre backade dock. Av denna anledning bestämde de sig för att etablera en relation på tre och uppleva äventyret tillsammans.
Låt oss se vad som hände.

via New York Post

Advertisement

Dr Nicole LePera är en psykolog på en klinik i USA, hon är  gift med Lolly, och är känd på sociala medier under pseudonymen the.holistic.psychologist. På sina profiler delar hon med sig av sina erfarenheter och försöker ständigt analysera de vetenskapliga och psykologiska implikationerna. 

Under ett konvent träffade hon en kollega som heter Jenna Weakland. Mellan de två föddes det en harmoni som var så stark att Nicole beslöt sig för att anställa henne i sitt företag. Rapporten dem emellan blev mer och mer intim, till den grad att starka känslor började uppstå.

Jenna förklarade för Nicole att genom att ha lärt känna henne och Lolly bättre började hon ha känslor för dem. Hon var inne på något nytt och oväntat, eftersom hon aldrig hade varit i ett förhållande som inte var monogamt. Till en början var det en mycket komplex situation.

Advertisement

"Jenna - berättar Nicole - fick oss att sätta oss ner, vid olika tillfällen, och erkände att hon hade romantiska känslor för oss. Lolly och jag hade aldrig pratat om ett förhållande på tre tidigare och detta skakade om mig andligt, känslomässigt och mentalt. Men det är trots allt en situation som är full av glädje. Det är dock ingen lätt situation, men jag vet att jag är i ett genuint förhållande. Mer än ett polyamoröst förhållande är vi en familj, bästa vänner och ett team. Jag älskar livet som jag har skapat med dem, jag vill inte tänka på framtiden, jag lever med dem nu och jag mår bra."

Vad tycker du om deras situation?

Advertisement