Kvinnan övervinner sin depression genom att etablera en relation med två män

av Titti Carlberg

11 April 2023

Kvinnan övervinner sin depression genom att etablera en relation med två män
Advertisement

En av de aspekter som det nutida samhället tycks ta itu med är elimineringen av fördomar. Man försöker, mer och mer, välkomna det som i tidigare epoker ansågs vara en "mångfald". Ett av de element som sprider sig mer och mer är polyamori, eller öppna relationer. Det innebär att parterna i förhållandet är i samförstånd att dejta andra människor.

Även om det är en praxis som sprider sig är den ännu inte accepterad av alla, men den kvinnliga huvudpersonen i vår berättelse, bryr sig inte. Faktum är att det är tack vare ett förhållande med två män som hon lyckades övervinna sin depression. Låt oss se närmare på vad det handlar om.

via G1

Advertisement
laryingrid_oficial/Instagram

laryingrid_oficial/Instagram

Lary Ingrid är en 27-årig brasiliansk influencer och sångartist, känd på sociala medier under pseudonymen laryingrid_official. Sedan åtta år bor hon ihop med sin 25-åriga man Italo Silva. den senare som såg att hans hustru gick igenom en inte så optimal period, föreslog att de skulle förvandla deras förhållande till ett öppet förhållande. Just i detta ögonblick anslöt sig João Victor, en ung kille på 18 år, till dem.

Advertisement

TRANSALESTE NOTÍCIAS Influenciadora cearense vive relacionamento aberto com "dois maridos" 'Não tenho mais depressão',...

Pubblicato da Participaçao Do Ouvinte su Martedì 4 aprile 2023

Kvinnan gick igenom en svår period, hon kände sig alltid trött och ville inte göra någonting. Sedan, tack vare hennes makes förslag, att hon skulle dejta en annan man, lyckades hon återhämta sig från sin depression. João hade länge varit förälskad i Lary, på avstånd, och att hon var gift gjorde honom ledsen. Men parets beslut att öppna upp för polyamori gjorde det möjligt för den unge artonåringen att vara tillsammans med kvinnan han hade gillat sedan han var en liten pojke.

"Vi har båda alltid älskat henne - berättar João - så vi nådde en överenskommelse, hon skulle inte behöva välja mellan mig och Italo, hon skulle helt enkelt älska oss båda. Till en början förstod inte min familj detta, men de insåg att jag var lycklig så de accepterade att jag bodde ihop med en gift kvinna och hennes man".

laryingrid_oficial/Instagram

laryingrid_oficial/Instagram

Även fast de är 3 stycken lever de som om de vore ett par. Lary mår nu mycket bättre, hon har två män som stöttar henne i allt hon gör och hjälper henne med hushållsarbetet"tack vare dem - säger hon - övervann jag en svår period, men jag har lämnat den bakom mig nu, jag är inte längre deprimerad".

Vad tycker du om detta?

Advertisement