Hon förklarades död i 15 minuter: "Jag hamnade i paradiset och stannade där i 5 år"

av Titti Carlberg

13 Februari 2023

Hon förklarades död i 15 minuter: "Jag hamnade i paradiset och stannade där i 5 år"
Advertisement

Det finns de som tror på livet efter detta och de som tror att det inte finns någonting som väntar oss i slutet av vår jordiska tillvaro, förutom ett oändligt mörker. Ytterligare andra förklarar sig mer fördomsfria, utan att hålla fast vid en specifik position. Vi har dock hört om episoder som rapporterats av de som upplevt slutets ankomst och som mirakulöst återvänt efter att de förklarats kliniskt avlidna: vissa tror att dessa fenomen beror på hjärnförändringar, men de som har upplevt dem förklarar sig absolut säkra på att de upplevt det de berättar.

I den här artikeln berättar vi om en kvinna som var "död" i drygt 15 minuter för att sedan återupplivas.

via Index

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Dr. Linda Kramer, gick, som varje morgon, på toaletten hemma i sitt hus. Väl där fick hon känslan av att vara på väg att somna om, men det var inte riktigt så: kvinnan var på väg att lämna jordelivet. Först efter att hon tillfrisknat fick hon veta att hon hade förklarats kliniskt avliden i drygt en kvart, vilket hon uppenbarligen inte var medveten om.

Linda berättade det hon hade "upplevt" under den tiden: hennes intryck var att ha befunnit sig under fem års tid i Paradiset. Även om det var en tidlös plats, där timmarnas gång inte uppfattas, uppskattade hon dock tiden som hon tillbringade där på grundval av sina förnimmelser och de äventyr hon mindes.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Kramer beskrev det som en plats full av suggestiva bilder, där hon kunde anta vilken valfri form hon ville.

"Jag befann mig på det jag kallade blomsterängen och tittade upp mot en bergskedja som var 30.000 gånger högre än Mount Everest. Bakom mig hade jag en annan bergskedja och jag kunde se byggnader och skyskrapor. Dubai har miniatyrhus i jämförelse med dem jag såg. Jag såg sjöar och en massa annat från en panoramavy."

För att flytta från en plats till en annan, förklarade hon, räckte det att hon tänkte på platsen hon ville till och sedan befann hon sig där på ett ögonblick, hon transporterades till exempel till toppen av ett berg.

"Jag interagerade med andra människor, pratade med dem och jag kunde förvandlas till dem."

Linda Kramer är inte den första att berätta liknande historier, även om många vetenskapsmän fortsätter att hävda att det inte finns något liv efter detta.

Vad har du för åsikt om detta?

 

Advertisement