Hon lägger märke till en detalj under bröllopet och upptäcker att svärdottern egentligen är hennes dotter

av Titti Carlberg

13 Januari 2023

Hon lägger märke till en detalj under bröllopet och upptäcker att svärdottern egentligen är hennes dotter
Advertisement

Relationen mellan svärmödrar och svärdöttrar har alltid varit en känslig och diskuterad fråga när det handlar om familjedynamik: i själva verket frodas tanken i den vanliga fantasin att de två omöjligt kan komma överens, eftersom de "delar" och "tillhör" samma man. Avundsjuka, intrång och gemensamma utrymmen åsido, det är inte ovanligt att det skapas ett djupt band mellan dem som består av tillgivenhet, ömsesidig respekt och aktning. 

Men tänk om svärmodern och svärdottern är mer släkt än vad de tror? Det var vad huvudpersonerna i vår berättelse, som utspelar sig i Kina, upptäckte.

via Daily Star

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Den märkliga historien utspelade sig i Suzhou, Kina, under ett ungt pars bröllop. Under ceremonin skulle mamman till brudgummen ha lagt märke till en speciell detalj som gjorde att den obehagliga sanningen avslöjades: på svärdotterns hand satt det ett födelsemärke som var väldigt likt det som hennes dotter hade, en dotter som hon hade förlorat tjugo år tidigare. En liten men igenkännlig egenskap som inte lämnade några tvivel i sinnet hos kvinnan, som förstod vad som höll på att hända.

För att vara helt säker frågade den blivande svärmodern brudens föräldrar om de hade adopterat dottern eller om hon var deras biologiska dotter. Brudens föräldrar blev förvånade över frågan eftersom de alltid hade hållit svaret hemligt utanför den närmsta bekantskapskretsen. Paret berättade att de hade hittat flickan vid en vägkant många år tidigare och att de hade bestämt sig för att ta med henne hem för att ge henne ett bättre liv.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Bruden var medveten om att hon inte var deras biologiska dotter och när hon fick reda på att svärmodern faktiskt var hennes mamma, började hon gråta av glädje.

"Jag har aldrig blivit så glad i hela mitt liv, jag har alltid önskat att få lära känna mina biologiska föräldrar,"

Efter glädjestormen uppstod dock ett problem: mannen hon var på väg att gifta sig med var hennes äldre bror, inget litet hinder att övervinna för deras kärlek. Men svärmodern lugnade paret och avslöjade att även den unge mannen var adopterad: efter att ha förlorat sin dotter och letat förgäves efter henne i flera år, hade hon tagit emot pojken som ett fosterbarn, dock utan att aldrig förlora hoppet om att en dag återfinna dottern. Hon hade aldrig kunnat föreställa sig att det skulle bli han som ledde tillbaka hennes förlorade dotter.

En otrolig berättelse som är värdig handlingen i en film, en lycklig dag som var dubbelt speciell avslutades med att det unga paret utbytte löften med varandra. 

Grattis!

Advertisement