Han blir mobbad på grund av hans hustrus övervikt: hans svar sätter stopp för alla elakheter

av Titti Carlberg

30 Maj 2023

Han blir mobbad på grund av hans hustrus övervikt: hans svar sätter stopp för alla elakheter
Advertisement

Att dela våra liv med andra utsätter oss oundvikligen för deras kritik och detta är desto mer sant idag med sociala nätverk som alltid är redo att bjuda in oss att publicera våra mest privata fakta på det offentliga torget, vilket innebär en möjlighet för allmänheten att kommentera. Så, medan man delar ögonblicksbilder av sin relation med en ny partner, kan det hända att man blir kraftigt kritiserad över sitt val.

Faktum är att sociala medier är idag ett utlopp för många människor som med utnyttjande av garantin för anonymitet representerad av en pseudonym, dömer och kommenterar aggressivt, ibland går folk till och med så långt att de förolämpar andra användare av sociala medier. 
Det var vad som hände detta par kanadensare som blev utsatta för denna nya utveckling av skvaller. 
Låt oss upptäcka deras historia.

via Newsner

themontgomeryss/Instagram

themontgomeryss/Instagram

Matt och Brittany Montgomery är två helt ordinära ungdomar som träffades och gradvis blev förälskade i varandra. Det som gör deras berättelse unik är parets diametralt motsatta storlekar: Brittany är i själva verket en ganska stor tjej, medan Matt är väldigt smal.

De lärde känna varandra genom Facebook i augusti 2020 och Brittany var till en början ganska tveksam, på grund av dåligt självförtroende och dåliga erfarenheter av män, vilket ledde till att hon bestämde sig för att inte ha ett förhållande.

"Till en början var jag rädd. - berättar hon - Jag har varit tillsammans med killar som har sagt att de ska lämna mig om jag inte började med en diet för att gå ner i vikt. Det skadade mitt självförtroende men vid en viss tidpunkt började jag träna för att få en mindre storlek" fortsätter hon.

Men trots den stora skillnaden mellan deras storlekar, befann sig ungdomarna omedelbart i harmoni och deras historia började sakta men säkert forma sig, vilket ledde till äktenskap och ett barns ankomst.

Advertisement
themontgomeryss/Instagram

themontgomeryss/Instagram

Paret har inga betänkligheter att dela ögonblicksbilder av sin historia på sociala medier, där de har en Instagramprofil full av fotografier som vittnar om deras kärlek, men för detta blir de ofta dömda på grund av deras fysiska skillnader. Många kommenterar och säger att Matt inte är tillräckligt stor eller tillräcklig som man för sin fru, men han bryr sig inte: efter flera negativa upplevelser, när han träffade Brittany, som omedelbart accepterade honom utan reservationer, förstod han att han äntligen hade hittat sin själsfrände. Och just av denna anledning bestämde han sig för att reagera på ett exemplariskt och kärleksfullt sätt.

"Du är värdig, du förtjänar oändlig kärlek varje dag och ännu mer" skriver den unge mannen på sociala medier som svar till alla belackare. "Så som jag ser på dig och hur du ser på mig och det vi känner är det enda som är viktigt" fortsätter han.
Paret fortsätter att dela kärlek och försöker sprida acceptans för par med olika kroppsstorlekar.

Definitivt ett bra svar som han gav till alla belackare, eller hur?

Advertisement