Mannen gifter sig med en ung kvinna som liknar hans dotter: webbanvändarna kritiserar honom

av Titti Carlberg

08 April 2023

Mannen gifter sig med en ung kvinna som liknar hans dotter: webbanvändarna kritiserar honom
Advertisement

Det dåliga finns ofta i betraktarens ögon och det är verkligen svårt att skydda sig från negativ kritik och bedömningar, speciellt när man på något sätt visar upp sig. Det mest utbredda exemplet är sociala medier, där man efter att ha publicerat innehåll får kommentarer som inte alltid är så trevliga. Vad ska man göra då?

Låt oss se hur pappan vi ska berätta om reagerade, som anklagades av webbanvändarna för att ha gift sig med en kvinna som enligt dem är väldigt lik hans dotter.

via New York Post

Advertisement

Vid det här laget är de flesta vana vid att dela bilder och videor relaterade till deras vardagliga liv, vilket oundvikligen visar aspekter och detaljer om deras privatliv.

En av dessa är Chris, 44, pappa till Tizzi,21, som träffade en ny partner medan han gick igenom en skilsmässa. Kvinnan i fråga, Savana, 28, var anställd på hans frisörsalong och som en tid senare blev hans hustru. Till en början hade hon inte varit ett dugg intresserad av att ha ett fast förhållande med mannen, medan Chris fann sig själv att hantera en avgjort komplicerad situation.

Men de fortsatte dock att ses varje dag och sakta men säkert närmade de sig varandra och upptäckte att det fanns något väldigt speciellt mellan dem. Men eftersom mannens dotter Tizzi arbetade tillsammans med dem, bestämde de sig för att hålla deras förhållande hemligt för henne. När den unga kvinnan fick reda på nyheten accepterade hon direkt Savana som sin fars nya partner efter den första förvirringen, och etablerade en uppriktig vänskap med henne, också tack vare att de är nära varandra i ålder.

Advertisement

Just denna detalj var anledningen till att Chris fick en skur av kritik över sig när de två kvinnorna visade sig tillsammans på sociala medier: "Jag gjorde misstaget att i en av mina videor skriva min ålder över mig och Tizzies över henne" förklarar Savana. "Det kom en kraftig tornado av negativa kommentarer, varav de flesta var riktade mot Chris". Domarna fokuserade främst på likheten mellan de två kvinnorna, båda med långt blont hår och med bara sju års åldersskillnad mellan dem.

"Jag skulle bli traumatiserad om min pappa gifte sig med någon som liknar mig" och "Vill du dejta din dotter?" var några av kommentarerna. Mannen, å sin sida, har sagt "de skrev allt du kan tänka dig. De praktiskt taget dömde ut oss totalt. De verkar inte ha något bättre för sig att göra med sin tid, de är uppenbarligen missnöjda med sina liv"

Efter att paret gift sig fick de barn och förklarar sig väldigt lyckliga tillsammans: därför blir de inte påverkade av vad deras belackare tycker om dem. 
Vad tycker du?

Advertisement