Mannen ser en tjej bli antastad, han går fram och låtsas känna henne för att hjälpa henne

av Titti Carlberg

06 Januari 2023

Mannen ser en tjej bli antastad, han går fram och låtsas känna henne för att hjälpa henne
Advertisement

Det är tyvärr inte sällsynt att kvinnor får oönskad uppmärksamhet när de är ute och roar sig med vänner eller på en promenad i ensamhet. Även om kvinnan visar klart och tydligt att hon inte är intresserad tenderar dock många män att insistera på ett irriterande och ganska skrämmande sätt.

Lyckligtvis är det inte alla som förblir likgiltiga om de ser en okänd kvinna antastas av en man, vilket en ung tiktoker är bevis på: i själva verket ingrep han för att hjälpa en tjej som var i svårigheter genom att låtsas känna henne.

via thebrandonrobert/TikTok

Advertisement
thebrandonrobert/TikTok

thebrandonrobert/TikTok

Brandon Robert, en populär användare av TikTok, var på rätt plats vid rätt tidpunkt, och istället för att vända sig bort och fortsätta sin dag som vanligt, bestämde han sig för att ingripa och hjälpa en tjej ur en skrämmande situation. När han såg att den unga tjejen verkade vara rädd, bestämde sig Brandon för att närma sig henne i avsikt att få bort individen som störde henne.

"Det finns en påträngande man som stör en tjej i butiken. Jag ska låtsas som att jag känner henne" skrev han på klippet som han delade på sitt TikTok-konto. Han gick fram mot dem och hälsade på tjejen som om de var goda vänner som inte hade setts på länge. Därefter nämde han en påhittat "tant Claire" som ville träffa henne och sa att han kunde göra henne sällskap till tantens bostad.

Advertisement
thebrandonrobert/TikTok

thebrandonrobert/TikTok

Den unga tjejen förstod omedelbart Brandons avsikt och spelade med, hon svarade med ett "Ja, låt oss gå till henne." De gick iväg tillsammans och när de kommit en bit bort frågade Robert henne vad mannen hade velat. "Han ville att jag skulle följa med honom hem. Tack för att du hjälpte mig!".

Klippet fick massor av visningar, webbanvändarna komplimenterade Brandons snabba ingripande. "Tant Claire" verkar ha blivit det nya kodordet använda vid behov.

"Jag är glad att detta blev ett bra budskap för mina gentlemänkollegor: låt oss skydda våra kvinnor" skrev Brandon som svar tiill alla kommentarer under videon.

Det som den unge tiktokern gjorde borde bli en normal gest: alla borde agera på det sättet, istället för att vända ryggen till och gå sin väg. Ett bra exempel som visar männen hur de kan bete sig om de ser en kvinna i svårigheter, eller hur?

Advertisement