Två identiskt lika basebollspelare gör ett DNA-test för att ta reda på om de är släkt

av Titti Carlberg

10 Januari 2023

Två identiskt lika basebollspelare gör ett DNA-test för att ta reda på om de är släkt
Advertisement

Det sägs att var och en av oss har sju dubbelgångare runt om i världen och någon kanske till och med har råkat träffa en av sina, personligen eller virtuellt. Du eller någon du känner kanske har haft upplevelsen att bli vän med någon som inte bara delar samma intressen utan också har liknande fysiska drag. Hur många gånger har du hört eller ställt frågan "Är det din bror/syster? Ni ser så lika ut!".

Något liknande hände dessa två baseballspelare i Minor League. Båda pitcher, och de liknar varandra på ett helt otroligt sätt men inte bara: de har dessutom samma namn. Är de släkt med varandra? Låt oss ta reda på det tillsammans.

via Dailymail

Advertisement

Brady Gregory Feigl, 22, and Brady Matthew Feigl, 27, took a DNA test after months of speculation that the two...

Pubblicato da Ripton Johnson su Giovedì 21 febbraio 2019

Brady Gregory Feigl, 22 år gammal och högerhänt. Han är född i Missouri och har spelat baseball i Mississippi och Oakland. Brady Matthew Feigl, 27 år gammal och vänsterhänt, född i Maryland och har spelat i Mount St. Mary's och Texas. Vad har dessa två män gemensamt förutom namnet och yrket? Massor av saker.

Faktum är att dessa två unga män båda är en meter och åttio långa och båda har rödaktigt skägg och svartbågade glasögon. När man ser dem tillsammans tar man dem för bröder eller till och med tvillingar och av denna anledning, efter månader av spekulationer om en möjlig separation vid födseln beslutade de för att genomgå en DNA-test för att definitivt skingra alla tvivel.

De känner inte varandra sedan tidigare och det uppstår ofta en förvirring mellan dem för vem av dem som är vem på grund av deras otroliga likhet. Första gången deras likhet upptäcktes var på den läkarmottagning som båda hade besökt. Sex månader efter läkarbesöket blev den yngre av dem kallad till operation. "Det var då jag upptäckte att vi var två identiskt lika personer" berättar han. 

Men vad blev det för resultat på DNA-testet?

Advertisement

Have you heard the story about these 2 look-alike minor league pitchers with the same name? A very fun...

Pubblicato da Bob Wagner's Wooden Bat Classic su Domenica 3 luglio 2022

Enligt testet är de två unga männen ens i närheten av att vara släkt med varandra: "På sätt och vis kommer vi alltid att vara bröder" kommenterade den äldre av de två, och den yngre tillägger "Och vi kommer alltid vara Brady Feigl!"

Denna otroliga likhet har under tiden gett dem flera followers på sociala medier, samt genererat många roliga olägenheter. Till exempel blir de ofta stoppade av fans på gatan som ber dem skriva en autograf på ett baseballkort, men på kortet är det ofta den andra spelarens bild.

Dessa två män har onekligen hittat en av sina sju lookalikes. Otroligt, eller hur?

Advertisement