Efter ett stopp med bilen glömmer han sin fru och kör i över 150 km utan henne

av Titti Carlberg

26 Januari 2023

Efter ett stopp med bilen glömmer han sin fru och kör i över 150 km utan henne
Advertisement

En klassiker under julhögtiden är att ta några dagars ledighet för att återförenas med familjen. Efter att ha tillbringat ett helt år långt från sina nära och kära, utnyttjar vi högtiden för att träffa dem igen. Ofta tvingas man dock, för att göra detta möjligt, kliva upp tidigt, packa väskorna och ge sig iväg på resan. Detta leder till att man är trött och oundvikligen glömmer något. Huvudpersonen i vår berättelse glömde sin äkta hälft.

Mannen som förmodligen hade fångats av ett ögonblick av trötthet insåg inte, efter att ha stannat för en toalettpaus, att han körde iväg utan sin fru. Låt oss se bättre vad som hände.

via Dailymail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Boontom Chaimoon, en 55-årig man, och hans fru Amnuay Chaimoon (49) gav sig ut på en resa klockan 3 på juldagsmorgonen för att tillbringa högtiden i sin födelsedagsstad Maha Sarakham, Thailand.

När man gör en lång biltur kan det hända att man måste stanna för en toalettpaus.

Faktum är att allt rullade på bra när Amnuay blev tvungen att gå på toaletten. Behovet var akut och hon kunde inte hålla sig tills de anlände en bensinmack. På grund av det stannade mannen vid vägkanten, nära en skog. 

Advertisement

Kvinnan klev ut och gick iväg för att uträtta sitt behov. Men när hon gick tillbaka mot bilen såg hon att den var borta. Amnuay, som inte visste vad hon skulle göra, började gå mot närmaste småstad. Efter att ha gått 20 km nådde hon Kabin Buri-distriktet, där hon gick in på polisstationen för att be poliserna kontakta Boontom.

Amnuay kunde dock inte sin makes telefonnummer utantill. Hon hade lämnat sin väska med mobiltelefonen på passagerarsätet i bilen. Polisen började då ringa hennes mobil, men ingen svarade.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Några timmar senare lyckades myndigheterna få tag på Boontom, som vid det laget hade färdats i cirka 160 km. Så fort mannen insåg vad han hade gjort slösade han ingen tid utan vände och körde tillbaka för att hämta sin fru.

Hur kunde han glömma henne... Tror du att det är möjligt att köra iväg utan en av passagerarna?

Advertisement