x
Hon bokar tid hos en tatuerare, men…
En ung influencer kritiseras för att ha valt att inte skaffa några barn:

Hon bokar tid hos en tatuerare, men han uttalar olämpliga kommentarer om hennes kropp: "Jag gick därifrån"

03 Augusti 2022 • Av Titti Carlberg
29.858
Advertisement

När man bestämmer sig för att tatuera sig börjar man med att söka en pålitlig yrkesman, som bäst kan uppnå det vi vill ha och framförallt som vet hur de ska bete sig för att vi ska känna oss bekväma. Att känna nålen på kroppen är ingen skön upplevelse, så det är viktigt att sessionen genomförs med ett avslappnat humör, vi ska kunna känna att vi har anförtrott oss åt en kompetent och professionell person. 

Så var det dock inte för en ung kvinna som på TikTok berättade om den obehagliga upplevelsen hon hade med sin tatuerare.


Dalina älskar tatueringar och hon ville ha en stor design präglad på framsidan av sin kropp, vilket hon bestämde sig för att en konstnär som hon hade lärt känna på gymmet skulle göra. Mannen hade kommit fram till henne, efter att han lagt märke till hennes tatueringar, och lämnat sina referenser. I videon, som blev viral, förklarade Dalina att hon sökte på hans namn på sociala medier och efter att ha sett hans verk bestämde hon sig för att boka en tid med honom. Hon ville att han skulle skapa tatueringen som hon hade planerat ett tag.

När hon väl var där gick det dock inte riktigt som hon hade hoppats. I samma ögonblick som hon tog av sig tröjan började konstnären göra olämpliga kommentarer om hennes kropp, han kallade den "assymetrisk" och tillade att han förstår varför hon går till gymmet, eftersom det syns tydligt att hon behöver det.

Dalina tvekade inte en sekund: hon avbröt mitt under jobbet, klädde på sig, betalade mannen och gick därifrån. "Jag vet inte om jag är dramatisk eller inte, - sa hon - men jag bara gick därifrån mitt i tatueringen. Jag klev upp, betalade och gick. Jag hade träffat den här mannen på gymmet, han kom fram till mig för att se på mina tatueringar och han berättade att han var en tatuerare. Han gav mig sitt visitkort och vi utbytte lite information", förklarar Dalina.

"Jag såg hans verk på nätet och jag gillade dem. Det fanns en design som jag ville ha på magen så jag gick till honom, men när jag tog av mig tröjan började han kommentera, även mina bröst. Droppen som fick bägaren att rinna över var när han sa: 'Åh, nu förstår jag varför jag alltid ser dig på gymmet'.".

För den unga tjejen var det en riktigt dålig upplevelse, så mycket att hon fick en panikattack och omedelbart kände att hon ville berätta avsnittet för användarna när hon väl satt i sin bil.
Hon fick många kommentarer av stöd och indignation mot det oproffsliga beteendet av tatueraren, vars namn är okänt, men som helt säkert har sett klippet.

Insåg han sin olämpliga attityd? Hur skulle du ha reagerat i Dalinas ställe?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du den här berättelsen?

Klicka "gilla" för att inte missa de bästa.

×

Jag är redan ett fan, tack