De får sin första dotter: alla tre fyller år på samma dag

av Titti Carlberg

09 Januari 2023

De får sin första dotter: alla tre fyller år på samma dag
Advertisement

Finns tillfälligheter eller beror allt på ren slump? Ibland är tvivlen verkligen starka och det är konstigt att vissa fakta är helt slumpmässiga, särskilt när det handlar om förvånansvärt återkommande siffror och datum. När något händer vars chansprocent är nära mycket låga siffror, förefaller det nästan exceptionellt: detta är fallet med ett par nyblivna föräldrar och deras förstfödda dotter, alla tre har födelsedag på samma dag.

För hur många familjer kan detta hända. Säkert inte många.

Advertisement

I en del fall tänker man ganska spontant på ödet, och det är inte svårt för oss att tro att detta unga föräldrapar gjorde detsamma. Cassidy och Dylan Scott, från Alabama, fyller år samma dag, den 18 december, och det måste ha känt väldigt konstigt för dem att ha hittat en partner att fira samma dag med. En bisarr, men inte sällsynt slump, trots allt: var och en av oss kommer eller har träffat någon, under vårt liv, som har födelsedag på samma dag som oss.

Det som var överraskande var snarare bekräftelsen på att det kanske, vad de anser, egentligen inte handlar om en slump: om paret ansåg att det var något speciellt med att ha födelsedag på samma dag, tyckte de att det var helt otroligt att deras lilla dotter också föddes den 18 december. De hade aldrig förväntat sig att ödet hade ännu en slump i beredskap för dem, vilket gör deras band ännu mer unikt.

Advertisement

Congratulations to Cassidy and Dylan Scott who just welcomed their firstborn child into the world! This is an exciting...

Pubblicato da Huntsville Hospital for Women & Children su Lunedì 19 dicembre 2022

Cassidy och Dylan berättar att de har väldigt mycket gemensamt och att de är födda på samma dag är bara ett av dem. Sjukhuset i Huntisville där deras förstfödda dotter Lennon Kate föddes, tyckte att händelsen var så fantastisk att de ville dela det på sociala medier via ett inlägg på Faebook: "Grattis till Cassidy och Dylan som just välkomnade deras första barn! Detta är en spännande tid för alla familjer, men det är superspeciellt för dem eftersom de alla tre fyller år på samma dag. Det stämmer! Det finns en chans på 133.000 att det händer. Lennon föddes 12:30 den 18 december, lagom till festen. Var med och önska denna söta familj ett grattis på födelsedagen!".

Den lilla var den bästa födelsepresent hennes föräldrar kunde få, som var glada och entusiastiska över att kunna fira denna första födelsedag med henne. 

Många webbanvändare har kommenterat med häpnad, några av dem har dessutom rapporterat om liknande upplevelser och föreslår paret att vänja sig vid att folk kommer att bli förvånade när de berättar. En väldigt speciell familj, eller hur?

Advertisement