Servitrisen fick 1000$ i dricks för att hon jobbade med ett leende på juldagen

av Titti Carlberg

13 Januari 2023

Servitrisen fick 1000$ i dricks för att hon jobbade med ett leende på juldagen
Advertisement

Att arbeta på helgdagar är inte särskilt roligt, särskilt inte om helgdagen i fråga är juldagen, när det är brukligt att familjen samlas runt ett matbord fullt med delikatesser. Men i vissa yrken, som till exempel servitrisens, där man kommer i kontakt med människor, får man inte visa att man hellre skulle vilja vara hemma med sina nära och kära istället för på jobbet. Det enda sättet att dölja den önskan är att ha ett leende på läpparna och vara vänlig.

Faktum är att denna servitris som, trots att hon arbetade på juldagen, bestämde sig för att vara hjärtlig och vänlig när hon serverade matgästerna. Hennes uppförande resulterade i att en gäst lämnade henne 1.000 dollar i dricks. Låt oss se vad som hände.

via Yahoo

Advertisement
Callie Blue/Facebook

Callie Blue/Facebook

Callie Blue är en 29-årig servitris på Gus's Diner, en restaurang i Sun Praire, Wisconsin. Hon arbetade på juldagen när hon mottog en mycket välkommen julklapp från en av matgästerna. En orimligt hög dricks lämnades till henne.

Michael Johnson, matgäst på restaurangen och chef för en närliggande anläggning, hade stannat på Gus's för att äta frukost. Han serverades av den tjugonioåriga servitrisen, som välkomnade och serverade honom med ett leende. När han hade avslutat sin frukost och småpratat lite med Callie bad han om notan. Det var när han betalade den som servitrisen fick överraskningen som lämnade henne mållös.

Advertisement

Michael Johnson was on a mission to give back when he encountered waitress Callie Blue at a Wisconsin diner.

Pubblicato da CBS Mornings su Mercoledì 28 dicembre 2022

"Michael åt en frukost på 17 dollar, men bestämde sig för att dricksa 1000 dollar när han betalade notan. Så fort jag fick kvittot trodde jag att det var ett skämt, men tydligen var det inte det." Precis innan matgästen skulle gå gick han fram till kassan och gav Callie en lapp där han tackade henne för hennes tjänster och berömde hennes uppförande.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"En gest - stod det på lappen - för att fira din sexåriga anställning här på Gus's och för att tacka dig för att du arbetar med ett leende på juldagen".

Callies vänlighet hade fått mannen att känna sig bekväm, och för det gav han henne 1000 dollar i dricks. Han ville dessutom muntra upp henne för att det som var en högtidsdag för andra var en arbetsdag för henne.

Advertisement