Hon förbereder en stor fest till sin 18-årsdag, men ingen av hennes vänner kommer

av Titti Carlberg

16 December 2022

Hon förbereder en stor fest till sin 18-årsdag, men ingen av hennes vänner kommer
Advertisement

Livet består av milstolpar och mål, av vilka några är mycket viktiga, varav ett utan tvekan är att fylla 18 år. När denna efterlängtade dag äntligen närmar sig drömmer många ungdomar om att fira den på ett speciellt sätt och lägga den till sina bästa minnen, kanske genom att ha en stor fest tillsammans med de bästa vännerna.

Det var vad den här argentinska tjejen planerade, hon studerade alla detaljer noggrant och i god tid för sin födelsedag, men ingen av hennes vänner meddelade att de inte skulle komma på festen.

Hur reagerade hon?

via El Sol

Advertisement

Pilar Armijo hade lagt all sin kraft på att organisera en fest på sin 18-årsdag, med hjälp av sin mamma och pojkvän. Tjejen ville ha en fest i "rosa" stil, med rosa detaljer, och allt hade designats för att göra festen oförglömlig. Synd dock att ingen av hennes vänner dök upp. Pilar som arbetar som babysitter hade meddelat datumet då hon skulle fira sin myndighet flera månader i förväg och sparat så mycket pengar hon kunde för att kunna köpa det nödvändiga för att göra festen perfekt.

Dagen innan påminde hon sina vänner om att hon väntade dem nästa dag, en enkel påminnelse som dock bara sex personer svarade positivt på, inklusive hennes bror och svägerska.

Armijo skrev ett inlägg på Twitter om händelsen och sa att "nästa födelsedag kommer detta inte att upprepas. Min mamma och pojkvän har arbetat hårt för att hjälpa mig, vi är en enkel familj och att organisera festen har krävt engagemang, ansträngning och mycket pengar. Mina vänner dök inte upp, så jag firade min födelsedag i sällskap med min familj" hon fortsätter "Jag har alltid gått på deras födelsedagsfester, jag förstår inte vad som har hänt. De flesta av dem sa att de skulle komma.".

Advertisement

Några av gästerna motiverade sin frånvaro med arbetsåtagande eller att sa att de var på resa, skäl som dock visade sig vara lögn: Pilar upptäckte på sociala medier att de hade ljugit för henne och att de helt enkelt ville göra något annat den dagen.

En av de lärdomar man tar till sig när man växer upp är att välja de människor som blir ens riktiga vänner, och veta hur man förvandlar en negativ händelse till en möjlighet, möta den på bästa sätt, vilket Pilar lyckades med. Besvikelsen avskräckte henne dock inte: "De gick miste om en vacker rosa födelsedagsfest. Jag har många betalda grejer som är oanvända, men som tur är har jag en snäll familj som höll mig sällskap. Jag är tacksam att min familj var där, jag hade roligt trots pengarna jag hade spenderat i onödan.".

Det viktiga, i ens viktigaste ögonblick, är att vara omgiven av människor som verkligen älskar en, eller hur?

Advertisement