"Jag är 60 år gammal men folk misstar mig ofta för min dotters tvillingsyster"

av Titti Carlberg

06 December 2022

"Jag är 60 år gammal men folk misstar mig ofta för min dotters tvillingsyster"
Advertisement

En av de flesta människors önskemål är att förbli ung, att ha ett utseende som maskerar ens ålder och får en att se yngre ut än vad man egentligen är. Många har vuxit upp i hopp om att kunna efterlikna berättelsen om Dorian Grey, den mytomspunna figuren som Oscar Wilde beskrev i hans "The picture of Dorian Grey", där den unge huvudpersonen lyckas leva i flera århundraden utan att en rynka uppstod i hans ansikte, för det var porträttet av honom som åldrades i hans ställe.

Det verkar nästan som att det var det som hände den här kvinnan som är 60 år och ofta misstas för sin dotters tvilling. Hon vill därför avslöja sin hemlighet.

via cherhubsher/TikTok

Advertisement
cherhubsher/TikTok

cherhubsher/TikTok

Dawn Hubsher är en 60-årig kvinna som bor i Florida, det intressanta med henne är att hon ofta misstas att vara sin dotter, Cher Hubshers (30-åriga) tvillingsyster, snarare än hennes mamma. De delar dagligen roliga videor på deras TikTok-profil, cherhubshers, när de roar sig med att prova kläder och nytt smink.

När de två kvinnorna dyker upp bredvid varandra ser de verkligen ut som systrar, så pass att webbanvändarna blir förvånade varje gång de upptäcker att de är mor och dotter. Faktum är att många har kommenterat med frågan hur hon kan se så ung ut.

"Din mamma? Hon ser ut som din tvillingsyster""Vad är hemligheten för att inte ha rynkor vid 60?""Jag hoppas att jag kommer se lika ung ut som du när jag är sextio" och "Kan du be din mamma låta mig få ta del av ungdomens källa? Det syns att hon vet var den finns".

Advertisement
cherhubsher/TikTok

cherhubsher/TikTok

De många frågorna från webbanvädarna fick Dawn att avslöja hemligheten med sitt ungdomliga utseende och förklara hur hon lyckas ha en trettioårings utseende. Den grundläggande aspekten är att alltid vara lugn och inte stressa, man ska aldrig hetsa upp sig i onödan, det är bara på de sätten som ansiktet förblir avslappnat.

"Det är också väldigt viktigt att följa en balanserad kost, jag har valt en vegetarisk. Vidare måste man dricka mycket vatten och skydda huden mot solens strålar. Men framför allt är det viktigt att vara aktiv och träna. Jag, till exepel, sportar mycket".

Vilka försiktighetsåtgärder använder du dig av för att hålla dig i form och se yngre ut än vad du är?

Advertisement