"Efter min skilsmässa ändrade jag mitt utseende: nu är jag oigenkännlig"

av Titti Carlberg

07 December 2022

"Efter min skilsmässa ändrade jag mitt utseende: nu är jag oigenkännlig"
Advertisement

Det finns stunder under allas existens när man vill förändra något i sitt liv, kanske ändra något i sin karaktär eller attityd, stunder då man förstår att man vill förändra sitt sätt att leva, flytta eller helt enkelt ändra något som man inte gillar i sitt utseende.

Det händer ofta att man associerar ett föremål, element eller till och med sitt utseende med ögonblick i sitt liv, som man helst skulle vilja glömma eller i alla fall övervinna

Faktum är att denna kvinna valde att förändra sitt utseende efter att hon hade skilt sig från sin man. Hon blev en ny, nästan oigenkännlig person, men låt oss se hur hon förändrades.

via marissa.jeanelle/TikTok

Advertisement
marissa.jeanelle/TikTok

marissa.jeanelle/TikTok

Marissa Pool, 29, är känd på sociala medier under pseudonymen marissa.jeanelle. Hon delar videor på TikTok i vilka hon berättar om sitt vardagliga liv, men framförallt berättar hon om hur hon bestämde sig för att bli en ny människa efter att ha skilt sig från sin man. Hon tog en chans och började jobba med sig själv för att må bättre.

"Jag träffade mitt ex när jag bara var 17 år gammal. Sedan den dagen gjorde jag inte annat än att vara den som det förväntades av mig, vilket var en hustru och mamma. Vid det laget gav jag upp mina passioner och mig själv. Men jag insåg till slut att jag måste prioritera mig själv".

När hon och hennes exmake skildes valde hon att prioritera sina intressen, hon återupptog sin passion för musik och började klä sig i en stil som hon alltid hade beundrat. Dessutom bytte hon frisyr och började sminka sig på ett annat sätt.

Advertisement

"Jag bestämde mig för att ändra look för min egen skull. Sedan jag började uppskatta mitt yttre utseende kunde jag acceptera mitt inre också. Förvandlingen skedde inte över en natt, det tog tid, jag var tvungen att lära mig att acceptera den jag blev. Jag förvandlade varje aspekt av mitt liv, med början av mig själv".

Att förändra sin look kräver ett stort mod. Marissa har efter år av att prioritera andra människor bestämt sig för att uppmärksamma sig själv och lyssna på sina egna önskningar. Nu känner hon sig äntligen fri att vara sig själv.

Advertisement