McDonalds anställda belönas för att de hjälper en kund att föda på toaletten

av Titti Carlberg

02 December 2022

McDonalds anställda belönas för att de hjälper en kund att föda på toaletten
Advertisement

Att vara gravid är för många kvinnor en enorm glädje, men samtidigt med graviditeten vill de inte ge upp sitt sociala liv och stanna hemma i väntan på att det är dags att föda, de fortsätter helt enkelt med sitt liv. Många av dem fortsätter arbeta till sista minuten eller tillåter sig i alla fall att gå ut, dock alltid med försiktighet. Men detta innebär även en risk att de föder när som helst och var som helst.

En kvinna kände när hon var på McDonalds att hon var på väg att föda sitt barn. Lyckligtvis fanns det några anställda som kunde ingripa omedelbart och hjälpa henne med förlossningen. Låt oss se vad som hände.

via Localtoday

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Den gravida kvinnan var med sin man på McDonalds i Atlanta, Georgia, och plötsligt kände hon en värk i magen och gick på toaletten, följd av sin man.

Tre anställda, Ha'querria Kaigler, Keisha Blue-Murray och Tunisia Woodward, som var i matsalen hörde ett skrik komma från toaletten. De skyndade sig direkt dit för att se efter vad det var som hände. Väl framme såg de kvinnan liggandes på golvet, på väg att föda medan hennes man höll i hennes hand.

De tre anställda förstod omedelbart vad de skulle göra. De ringde efter en ambulans som startade direkt, men i väntan på att ambulansen skulle komma var de i kontakt med sjukvårdspersonal som instruerade dem hur de skulle agera.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Tack vare råd från specialister via telefonen kunde de tre anställda hjälpa kvinnan att föda barnet och sedan lägga det i hennes famn. När ambulanspersonalen kom tog de hand om mamman och den nyfödda. Det hela slutade lyckligtvis bra tack vare ingripandet från Kaigler, Blue-Mrray och Woodward.

Ägaren till den lokala McDonaldsfilialen beslutade att ge de tre anställda 250 dollar för deras snabba ingripande med att hjälpa kunden.

Vad tycker du?

Advertisement