Hon har problem med att betala räkningarna men spenderar 140£ på julklappar till sina hundar

av Titti Carlberg

19 November 2022

Hon har problem med att betala räkningarna men spenderar 140£ på julklappar till sina hundar
Advertisement

Alla som har husdjur känner till det där speciella bandet som skapas mellan djuret och ägaren, det är så pass starkt att många människor betraktar sitt djur som om det vore deras barn. Och föräldrar vill ju sina barn väldigt väl, de vill garantera dem allt de förtjänar, dock till priset av många uppoffringar.

En 30-årig kvinna i London chockade webbanvändarna när hon berättade att hon hade problem med att betala sina räkningar, men att hon vägrade sluta köpa dyra julklappar till sina älskade hundar.

via Head Topics

Advertisement
fayskerritt/TikTok

fayskerritt/TikTok

Fay Skerrit bor i London och är "mamma" till två hundar av rasen Cockapoo, Caramell och Lola. Den unga kvinnan bryr sig så mycket om sina hundar att hon, trots att hon är i ekonomiska svårigheter, har bestämt sig för att inte avstå från att köpa dem dyra gåvor i jul. Faktum är att hennes fastställda summan för gåvorna som är reserverade till hennes hundar är £70 vardera, totalt 140£. Fay säger att hon för tillfället har svårigheter att betala räkningar, men hon vill ändå garantera Lola och Caramell respektabla gåvor.
"För mig är de mina bebisar. De är helt enkelt mina barn. De kan inte ta hand om sig själva så jag gillar att ge dem fina saker."

Faye säger också att hon kommer avstå från att köpa presenter till sina familjemedlemmar för att kunna köpa varsin vintertröja till sina hundar, för att skydda dem från kylan under deras dagliga promenader, och en korg full med godsaker till deras dagliga mellanmål. Dessutom ska Skerrit förse sina lurviga vänner med en ny bädd och speciella handdukar för att torka av tassarna när de kommer hem från en promenad.

 

Advertisement
fayskerritt/TikTok

fayskerritt/TikTok

"Om jag ska ha råd med dessa saker kan jag inte spendera pengar på annat" säger hon. "Jag har blivit tvungen att avstå från att köpa presenter till min familj. Vi har bestämt oss för att inte köpa något till varandra i år. Jag hade tänkt köpa mig en ny vinterkappa, men jag får nöja mig med min gamla. Jag avstår från kläder till mig själv för när mina hundars kläder blir utslitna kan de verkligen inte använda dem. Mina gamla kläder duger bra åt mig."

Fay erkänner att hon inser att detta kan låta överdrivet och berättar att hon har fått motta mycket kritik för det, men hon hävdar att "det är från människor som inte äger någon hund, så de kan omöjligt förstå."
Hennes familj har dock visat sig förstående mot henne.

Fay köper även DIY-leksaker för att spara pengar: "Jag gick till vår lokala bricolage butik och hade med mig ett rep för att göra en leksak av det. Det var inte bara roligt att göra den själv, utan den kostade dessutom bara hälften av vad den skulle ha kostat om jag köpte en färdiggjord.

Vad tycker du om Fays val? Tycker du att hon överdriver eller skulle du ha gjort samma sak för dina hundar?

Advertisement