Influencer bestämmer sig för att bli en kvinna, men ångrar sig sedan: "Jag ska bara vara den jag är"

Titti Carlberg

17 November 2022

Influencer bestämmer sig för att bli en kvinna, men ångrar sig sedan:
Advertisement

Att födas i en kropp som inte speglar ens identitet: detta är en del av vad människor upplever och känner i sin själ när de ser sig i spegeln och inte känner igen sig själva. En del av dem bestämmer sig därför, med stort mod, för att ändra sitt utseende, genom att gå igenom en rad av operationer som leder till att de står inför en könsförändring.

När deras resa väl är genomförd känner många sig äntligen lyckliga och tillfredsställda med sig själva, men det finns också de som har ångrat sig: det är fallet med en influencer som efter att ha bestämt sig för att bli kvinna ångrade sig efter ett "oväntat möte".

via Daily Mail

Advertisement

Oli London/Youtube screenshot

Oli London, är namnet på en välkänd brittisk influencer, som chockade sina följare när han deklarerade genom sina konton att han hade genomgått ett flertal operationer i syfte att bli en koreansk kvinna: totalt 32 operationer som kostade honom över 30 000 dollar. Innan det slutliga och definitiva förfarandet, med införandet av bröstimplantat, ändrade sig Oli och bestämde sig för att stoppa sitt könsbyte. Anledningen? London förklarade att han "mötte" Gud och insåg att han höll på att göra ett allvarligt misstag.

"Jag gjorde en kvinnlig korrigering i mitt ansikte för sex månader sedan. För att vara mer exakt 11 stycken på en dag. Jag ändrade min benstruktur, jag förlängde mitt hår, bytte garderob, började sminka mig och rakade av mig mitt kroppshår. Jag gjorde allt detta för att jag trodde att det skulle göra mig lycklig. Det kändes som att jag var lycklig just då, men efter en period av eftertanke kände jag att jag jagade lyckan. Att vara kvinna är inte för mig".

 

Efter att ha närmat sig religionen började den unge mannen att ställa några frågor till sig själv: "Jag satt i kyrkan och tänkte: *Varför gör jag det här? Gud skapade mig till den jag är och jag borde inte sträva efter detta mål, det är inte rätt'" erkänner han. Så han bestämde sig för att vända tillbaka till hur han var tidigare: "Jag är inte längre trans utan har kommit tillbaka för att leva som en man. Jag skulle uppskatta om alla kunde respektera mina nya pronomen: Han/Korean. Tack" skrev han på sin Twitter-profil.

Att läsa Bibeln och följa kristna läror hjälpte honom mycket att förstå vad som var det rätta för att göra för honom: "Jag måste fortsätta att vara den jag är och finna min egen lycka."

Håller du med honom?

Advertisement