Vid 5-års ålder hävdar han att han är reinkarnationen av en afroamerikansk kvinna: "Jag kan bevisa det"

av Titti Carlberg

24 Oktober 2022

Vid 5-års ålder hävdar han att han är reinkarnationen av en afroamerikansk kvinna: "Jag kan bevisa det"
Advertisement

Har vi bara ett liv eller har vi fler? Finns reinkarnation eller är vår existens den enda vi har? Alla har olika uppfattningar om detta, men vissa vittnesmål väcker åtminstone några intressanta reflektioner. Är vi bara de vi är idag eller var vi någon annan förr, och kommer vi att födas på nytt efter detta liv? 

I den här artikeln berättar vi om en 5-årig amerikansk pojke som hävdar att han var en annan person i sitt tidigare liv och att han känner närvaron av det. Hur? Låt oss se hans historia tillsammans.

via The Sun

Advertisement

Luke Ruehlman: Meet the 5-year-old boy who claims he is a reincarnation of a woman who was killed in a horror hotel fire...

Pubblicato da Melotune.com su Mercoledì 19 ottobre 2022

Luke Ruehlmans föräldrar kände ett stort obehag när han, bara två år gammal, berättade att han var reinkarnationen av en afroamerikansk kvinna som hette Pam.
Första gången Erika, Lukes mamma, hörde honom säga det namnet, undrade hon vem han pratade om, eftersom de inte kände henne. Tills sonen gav ytterligare information om det: "Han vände sig mot mig och sa 'Tja jag var hon. Men sedan tog mitt liv slut och jag flyttade till himlen. Jag såg Gud och sedan, till slut, återvände jag till jorden som ett barn och du döpte mig till Luke.".

Den lille pojken lade även till detaljer, som att han hade suttit på ett tåg i riktning mot Chicago, vilket aldrig har hänt i hans nuvarande existens. Familjen bor i Ohio, i Cincinnati. Dessutom har Luke gett en utförlig beskrivning av utseendet han hade haft: "När jag var tjej hade jag svart hår och jag bar sådana där örhängen" och pekade på ett par, lite modernare.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

Erika blev chockad när hon upptäckte att en 24-årig kvinna med namnet Pam Robinson hade omkommit i en brand på Chicago Paxton Hotel år 1993, där 19 personer, inklusive hon själv, hade mist livet.
Luke fick se några bilder av kvinnor med samma ursprung och ålder som Pam, varav en av bilderna var på henne: när pojken ombads att peka ut sig själv, pekade han, utan att tveka, på rätt bild.

Ruehlman bestämde sig för att kontakta familjen Robinson för att samla information om Pam, vilket gjorde att de upptäckte många likheter mellan den afroamerikanska kvinnan och Erikas son, som till exempel passionen att spela piano och Stevie Wonder.

En historia som säkerligen väcker frågor som inte är lätta att besvara. Vad tror du om detta?

Advertisement