"Jag är 62 år gammal och dejtar bara tjugoåringar: jag älskar att vara singel och har inte för avsikt att gifta mig"

av Titti Carlberg

21 Oktober 2022

"Jag är 62 år gammal och dejtar bara tjugoåringar: jag älskar att vara singel och har inte för avsikt att gifta mig"
Advertisement

Alla människor har olika åsikter när det handlar om parförhållande. Det finns människor som inte gillar att bo ensamma, de kan knappt ge sig till tåls innan de hittar sin själsfrände att kunna dela tillvaron med, kanske till och med bygga en familj. Andra, å andra sidan, älskar verkligen sin självständighet och skulle aldrig kunna dela sina utrymmen med någon annan.

Denna kvinna ingår i den andra kategorin som beskrivs och hon har faktiskt påpekat att hon älskar sitt liv som singel och att hon inte är intresserad av att ha ett fast förhållande med någon.

via Yahoo

Advertisement

Dress by Cynthia Rowley, shoes by Russell & Bromley 😊

Pubblicato da Cindy Gallop su Lunedì 3 ottobre 2022

Cindy Gallop, en 62-årig karriärkvinna, mest känd som konsult, innovatör och coach för varumärken och företag. Under hela sitt liv har hon varit emot att ha ett fast förhållande, hon har mest ägnat sig åt sitt arbete och har alltid bara valt att ha kortvariga relationer. Just därför har hon valt att uteslutande träffa män som är mycket yngre än henne själv på grund av att män i hennes ålder inte gör annat än letar efter en partner att ha ett stabilt förhållande med, "vilket inte jag är ute efter".

"Jag växte upp med en engelsk pappa och en kinesisk mamma, men framför allt växte jag upp med att lära mig den asiatiska kulturen, vilken leder till att man gifter sig och skaffar barn. Fram till 20-års åldern levde jag med den framtidsplanen, men vid 30-års ålder förändrades allt. Under årens gång hade jag sakta men säkert insett att jag inte ville bli någons hustru. Men framför allt har jag aldrig önskat mig några barn. Jag är en av de människor som är lyckligast ensam".

Den uppfattning som hon hade växt upp med förändrades när hon arbetade med att skapa en profil för en dejtingsajt, för att förstå hur det fungerade och hur man kunde förbättra appen
"Jag blev förvånad över att det främst var de mycket yngre männen som skrev till mig, vilket gjorde gott för mitt ego, man kan säga att det ökade mitt självförtroende."

Advertisement

#ThrowbackThursday This was me nine years ago, at Country House "Il Biroccio" - Ca' Bernocco n.2 - Urbino...

Pubblicato da Cindy Gallop su Giovedì 25 agosto 2022

Gallop säger att hon älskar att leva i nuet, att hon inte drömmer om en långvarig relation och att hon njuter fullt ut av varje ögonblick i sitt liv utan att behöva ha en man vid sin sida. Just därför älskar hon att vara singel och hon vill bara dela sitt hem och sin tillvaro med sig själv.

En självständig kvinna som understryker att hon inte har någon önskan att knyta an till någon. Vad tycker du om hennes val?

Advertisement