Den kvinnliga lokalvårdaren visar kort från sina lyxiga semesterresor: "jag kliver upp klockan 6 varje morgon för att kunna unna mig dem"

av Titti Carlberg

16 Oktober 2022

Den kvinnliga lokalvårdaren visar kort från sina lyxiga semesterresor: "jag kliver upp klockan 6 varje morgon för att kunna unna mig dem"
Advertisement

Var och en av oss har olika hobbyer och intressen, men den vanligaste som många av oss har gemensamt är att resa. Faktum är att de flesta gillar att ge sig ut på äventyr, upptäcka nya städer och gömda platser, men framförallt att lära sig om olika kulturer. På varje plats finns det något att lära. Ofta händer det dock att man inte har råd eller tid att resa. Av denna anledning har sociala medier fått en grundläggande roll, som gör att man kan se och i viss mening även besöka metropoler på nära håll, städer som man aldrig annars skulle ha sett.

Det har den här kvinnan förstått, hon har valt att publicera fotografier och videor från alla de platser och städer som hon har besökt.

via Infobae

Advertisement

Yanina Alvaro, 44 år, arbetar som lokalvårdare, hon har genom sina profiler på sociala medier bestämt sig för att dela med sig av sina resor. Beslutet att visa sina äventyr som hon har upplevt runt om i världen föddes av en slump. Hon hade uppmärksammat att många människor, på sociala nätverk, publicerade fotografier och videor från deras vardag, så hon valde att visa sin passion: att resa.

Bilderna förevigar kvinnan på suggestiva platser och lyxhotell. Detta har dock fått en stor del av webbanvändarna att undra över hur hon har råd, med tanke på hennes arbete. Många personer har kommenterat under hennes bilder och kritiserat henne starkt, de säger också att hon måste ha ljugit om att hon arbetar som städerska.

Yanina, trött på allt detta, bestämde sig för att svara och visa hur resorna är resultatet av ett starkt engagemang:
"Jag arbetar inte bara 4 timmar om dagen utan 12. Jag vaknar klockan 6 varje morgon och jobbar från 7 till 19 för att kunna tillåta mig att ha roligt".

Advertisement

Hon har dessutom valt sociala medier för att ge råd om hur man bäst städar ett hus, dela med sig av sina kunskaper som hon har förvärvat tack vare lång erfarenhet. Faktum är att hon har arbetat inom detta område i 13 år, hon förstod ganska snabbt att detta arbete innebar många fördelar eftersom hon själv kan hantera sitt schema och sina semestrar.

Yanina har helt enkelt valt att använda sina pengar till att resa, skulle det vara något för dig?

Advertisement