Den här 60-åriga kvinnan har valt att ändra sitt utseende på ett radikalt sätt: nu är hon oigenkännlig

av Titti Carlberg

15 Oktober 2022

Den här 60-åriga kvinnan har valt att ändra sitt utseende på ett radikalt sätt: nu är hon oigenkännlig
Advertisement

Varje människa ska kunna uppskatta sig själv som den är. Mycket ofta fokuserar vi dock främst på det vi uppfattar som defekter, vi uppfattar dem som stora och väl synliga. Vi borde dock alla lära oss att leva med det som vi anser vara ofullkomligheter, men framförallt bara genom att acceptera dem kommer vi att inse att de inte är brister utan karaktäristiska element som gör att vi kan särskilja oss.

I de fall där man däremot vill modifiera bristerna så långt det är möjligt kan man ta till smink, vilket denna kvinna gjorde. Hon bad Christopher Hopkins, även känd som Makeoverguy, om hjälp för att få en riktig restyling.

via Amomama

Advertisement
MAKEOVERGUY/YouTube - screenshot

MAKEOVERGUY/YouTube - screenshot

Kvinnan som heter Debbie, som snart når milstolpen på sextio år ville göra något åt sitt utseende. Hon vände sig därför till Christopher, en exceptionell stylist, som inte väntade länge utan satte genast igång för att uppfylla hennes önskemål.

Debbie har i hela sitt liv alltid undvikit att göra en restyling, men nu valde hon att inte tveka längre utan tog steget fullt ut. Hennes syfte var inte att se snyggare eller yngre ut, "jag ville bara se ut som en bättre version av mig själv". 
När hon dök upp på Christophers salong i Minneapolis hade hon väldigt lockigt hår med bruna utväxta toppar och grå utväxt, och hon var säker på att det inte skulle gå att förvandla henne helt.

Hon klev in på skönhetssalongen, satte sig i en stol, såg på stylisten och sa: "gör vad du vill". Makeupartisten skapade ett riktigt mästerverk, Debbie går inte längre att känna igen.

Advertisement
MAKEOVERGUY/YouTube - screenshot

MAKEOVERGUY/YouTube - screenshot

Allt spelades in och laddades upp på stylistens YouTube (Makeoverguy) sida. Klippet avslutades med en intervju med den nya versionen av Debbie som hävdar, när hon ser sig själv i spegeln, att hon inte känner igen sig, att hon inte kan ge sig till tåls att se reaktionen från sin dotter och framförallt från sin man. Hon är ganska säker på att de kommer missta henne för en främling.

Kvinnan tog detta beslut för att vara bekväm med sig själv. Tror du att detta är ett rätt beslut eller tycker du att vi ska acceptera oss själva för den vi är?

Advertisement