Han får ett oväntat telefonsamtal när han sitter i hemlighet på ett flygplan

av Titti Carlberg

18 Oktober 2022

Han får ett oväntat telefonsamtal när han sitter i hemlighet på ett flygplan
Advertisement

Att arbeta på distans kan vara väldigt bekvämt eftersom det betyder att du kan utföra ditt jobb var som helst, du behöver bara några få saker: en dator och en internetanslutning. Ofta finns det de som utför jobbet hemifrån, men det går oftast bra att göra det även från andra ställen, kanske suggestiva: vid havet, uppe i bergen eller helt enkelt bara utomhus där det finns en vacker utsikt.

Förmodligen var den här killens avsikt att jobba från ett annat ställe än sitt hem. Synd bara att när han var på en hemlig resa, på ett flygplan, fick han en oväntad inbjudan till ett möte med sin chef.

via Newsncr

Advertisement
mrbrotein/TikTok

mrbrotein/TikTok

Killen i fråga är en välkänd TikToker, med pseudonymen mrbrotein, han har ett stort antal followers på sociala medier (över 50 tusen). Han kände sig lite trött på att arbeta hemifrån så en morgon bestämde han sig för att resa iväg. Han förberedde allt in i minsta detalj, synd bara att oväntade händelser alltid dyker upp runt hörnet. Precis när planet skulle lyfta fick han ett oväntat telefonsamtal: hans chef kallade honom till ett videomöte samma dag.

I klippet ser vi honom sitta på planet som är på väg att lyfta, och med texten: "När du arbetar hemifrån och din chef bjuder in dig till ett möte som börjar om 30 minuter." I det ögonblicket känner du en stor stress och vet inte vad du ska göra, i sinnet försöker du snabbt komma på en trovärdig ursäkt, men den som huvudpersonen i klippet använde är inte särskilt trovärdig. det vill säga, "jag har problem med min wi-fi".

Advertisement
mrbrotein/TikTok

mrbrotein/TikTok

Berättelsen har fått många användare att berätta sina egna upplevelser, det finns de som betonar hur det hade hänt dem liknande saker. "det har hänt mig också,det verkar nästan som att de känner på sig att man inte är hemma". Det finns också några som ber om en lyckönskan eftersom de också planerar att resa iväg, men hoppas att inte bli avslöjade, eller få ett telefonsamtal precis när deras plan ska lyfta.

Många andra ville å andra sidan, förutom sin egen historia, dela med sig av några ursäkter att använda i liknande situationer. Några gav rådet att säga "jag har strömavbrott" en annan person rådde, i fallet av ett videosamtal, att man ska använda en virtuell bakgrund så att det ska se ut som man är hemma vid sitt skrivbord.

Har du någonsin befunnit dig i en liknande situation?

Advertisement