En passagerare får en flygvärdinna att börja gråta, en kollega ingriper: "Var tyst, vi är inte dina tjänare" (+VIDEO)

av Titti Carlberg

07 Februari 2023

En passagerare får en flygvärdinna att börja gråta, en kollega ingriper: "Var tyst, vi är inte dina tjänare" (+VIDEO)
Advertisement

När man reser med flyg är förhoppningen att få tillbringa resan i lugn och ro. Många bestämmer sig för att lägga den tiden på att arbeta, läsa en bok eller sova. Det viktigaste okända representeras dock alltid av de andra passagerarna. I själva verket kan det hända att de senare inte beter sig oklanderligt mot andra resenärer, det kan till och med hända att de är oförskämda mot flygvärdinnorna.

Det var vad som hände på ett IndiGo-flyg, där en flygvärdinna blev tvungen att ingripa för att försvara en kollega, som blev förolämpad av en passagerare.

via shukla_tarun/Twitter

Advertisement
shukla_tarun/Twitter

shukla_tarun/Twitter

Resan med flygbolaget IndiGo, som flög rutten Iatanbul - Delhi, blev platsen för en verbal konfrontation mellan en passagerare och en flygvärdinna. Det hela filmades via en annan resenärs mobiltelefon, som sedan publicerade videon på Twitter.

I klippet ser vi en flygvärdinna som pratar animerat med en passagerare och skriker åt honom: "Var tyst, jag är inte din tjänare. Peka inte finger åt mig, det är ditt fel att en besättningsmedlem gråter".

Tydligen skulle tvisten ha uppstått när måltiden serverades. Det verkar som att mannen hade bett om en smörgås, och flygvärdinnan hade svarat att hon skulle se om det fanns någon. Efter detta svar började mannen skrika så mycket att han fick kvinnan att brista ut i gråt.

Advertisement
shukla_tarun/Twitter

shukla_tarun/Twitter

Inför den scenen kunde kvinnans kollega inte stå vid sidan om utan valde att ingripa. Till en början försökte hon i lugna toner förklara för mannen att de i vanliga fall bara skulle servera det som stod på hans boardingkort, men att de i alla fall skulle försöka behaga honom på alla sätt.

"Jag är hemskt ledsen herrn, vi försöker göra vårt bästa, men du kan inte prata på det sättet med flygvärdinnorna. Jag lyssnar på dig med respekt, men även du måste respektera besättningen". Trots dessa ord blev inte mannen blidkad utan fortsatte att skrika, så pass att flygvärdinnan inte längre kunde uthärda hans attityd, utan skrek tillbaka: "Var tyst, Jag är en anställd. Jag är inte din tjänare".

Vad tycker du om detta?

Advertisement