Han förväxlar mellanlandningen med slutdestinationen: mannen missar ett viktigt affärsmöte

av Titti Carlberg

19 Augusti 2022

Han förväxlar mellanlandningen med slutdestinationen: mannen missar ett viktigt affärsmöte
Advertisement

Den som gör affärsresor vet att de ofta reser så mycket att det blir svårt att hålla reda på alla etapper utan att hamna i förvirring. Ena dagen i Rom, nästa i London, sedan Wien och slutligen Paris. Alltid på och av flyg eller tåg, in och ut ur hotellrum som alla verkar vara identiska. 

Det är svårt att inte tappa bort sig, eller hur?

Det slutar med att man inte längre packar upp väskan när man kommer hem och de mest förvirrade tar en agenda till hjälp. Det finns även de som tar hjälp av papper och penna för att notera alla platser och de tider de ska vara på ett bestämt ställe under arbetsveckan.

En amerikansk affärsman, som berättar om sin tragikomiska upplevelse på Reddit, upptäckte detta på ett hårt sätt.

via The World News

Advertisement
Pixabay

Pixabay

En amerikansk affärsman erkände på Reddit om sitt missöde under en av sina affärsresor. Mannen reser ofta i USA och rör sig mellan New York, Dallas, Seattle, San Francisco och Atalanta.

På en av hans sista resor skulle han till Seattle för ett viktigt affärsmöte som skulle pågå i några dagar, därefter skulle han vidare till Dallas. När han hämtade ut biljetten och kollade resmålet läste han "Dallas" och antog att det var den staden han skulle till. Men så var inte fallet och upptäckten av misstaget blev som en kalldusch för honom.

Dallas var i själva verket bara en mellanlandning på vägen till Seattle, men mannen misstog det för sin slutdestination och stannade i staden där han tog in på samma hotell som han brukar. "På hotellet sa de till mig att min bokning var om två dagar" berättar mannen på Reddit. "Det var tydligen meningen att jag skulle vara i Seattle, Dallas var bara en mellanlandning, men av vana tog jag en Uber och stannade där. Det slutade med att mötet genomfördes utan min närvaro eftersom jag var på andra sidan landet.".

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Inlägget fick en skur av sympatiska kommentarer för den distraherade affärsmannen. Många av dem är överens om att liknande missöden tyvärr kan hända i dagens hektiska liv, särskilt om man jobbar mycket och har många åtaganden.

Tydligen är liknande misstag vanliga för resenärer. Det finns de som har blandat ihop två tåg på intilligande spår, ofta på grund av morgontrötthet och de som har gjort det på grund av distraktion. Det finns till och med de som rest över USA från väst till öst på ett direktflyg och när de har varit halvvägs har de fått ett mail om att mötet är inställt.

Mannen funderar nu på att minska antalet affärsresor, framförallt som han och hans fru väntar tvillingar. "Vi närmar oss förlossningen och jag vill inte vara en pappa som aldrig är närvarande." erkänner han.

Utan tvekan ett roligt missöde att berätta för vänner, eller hur?

 

Advertisement