Den här tjejen skickar en begäran: "Jag gillar inte att arbeta och letar efter någon som kan försörja mig, hjälp mig"

av Titti Carlberg

10 Oktober 2022

Den här tjejen skickar en begäran: "Jag gillar inte att arbeta och letar efter någon som kan försörja mig, hjälp mig"
Advertisement

Efter hand som man växer upp förändras målen man har strävar efter, och så även problemen och önskningarna. Oftast handlar det om arbetsfrågan. De flesta hoppas, en dag, att få chansen att utföra sitt drömjobb, men för att uppnå det är det nödvändigt att kämpa konstant. Det finns människor som inte delar den idén, eftersom de känner att de inte är benägna att arbeta och letar efter knep för att undvika arbeta.

Faktum är att det finns människor som, oavsett position, inte tycker om att arbeta. Som den här tjejen som vände sig till webben för att dela med sig av sitt problem och finna en lösning på det.

via asadodefasouwu/TikTok

Advertisement
asadodefasouwu/TikTok

asadodefasouwu/TikTok

Nani Unu, en tiktoker, som är känd på det sociala nätverket med namnt asadodefasouwu. Hon är väldigt populär (hon har över 200 tusen follower), vilket är anledningen till att hon öppet visar sin önskan i en video där hon vädjar till alla sina följare. I klippet förklarar hon att hon inte gillar att jobba, så hon har ett stort behov av någon som vill försörja henne. 

"Snälla, jag räknar mer er solidaritet. Jag behöver stöd från er alla. Jag gillar inte att jobba och jag föddes inte för att göra det, jag behöver någon som försörjer mig".

De användare som har sett klippet trodde först att det var något som inte stämde i hennes liv, men de ändrade sig sedan till att tro att det var ett skämt. När de förstod att hon verkligen menade det hon sa tvekade de inte en sekund med att kommentera och kritisera hennes vädjan.

Advertisement
asadodefasouwu/TikTok

asadodefasouwu/TikTok

En del webbanvändare valde dock att vara ironiska och hävdade att de hade samma problem och letade efter någon som ville försörja dem. Andra uttryckte det som förmodligen alla tänkte: "Jag vill vädja till er känsla för solidaritet, jag behöver en resa till Thailand, Hjälp mig".

Det finns säkert många människor som vill lämna allt för att åka på en lång avkopplande vistelse till en destination de alltid har drömt om. Tyvärr är det dock få som kan förverkliga denna önskan.

Vad tycker du om hennes vädjan?

Advertisement