23-årig tjej körde 4000km för att köpa ett Louis Vuitton-halsband till sin hund: en kontrovers bröt ut

av Titti Carlberg

05 Oktober 2022

23-årig tjej körde 4000km för att köpa ett Louis Vuitton-halsband till sin hund: en kontrovers bröt ut
Advertisement

Sociala medier har blivit centrum i stort sett alla människors liv, vi tillbringar timtals med att "rulla" bland sidorna i de viktigaste applikationerna för att nyfiket titta på de många bilderna. På det sättet känns det nästan som att man är en del av någon annans liv. Så gott som alla människor älskar att lägga upp fotografier på sina profiler för att dela sitt liv med ett virtuellt nätverk av vänner. Vissa individer har dock lyckats omvandla sociala medier till ett riktigt arbete, så pass att de tjänar ganska mycket pengar.

Tjejen vi ska berätta om är väl medveten om det och tack vare fotografierna på hennes sociala profiler lyckades hon bli miljonär, vilket har gjort att hon kan följa sina infall utan att behöva tänka två gånger. Låt oss se vilka infall det handlar om.

via Trendradars

Advertisement

Linsey Donovan, 23, är den klassiska the self made woman, 'kvinnan som klarar sig själv', det vill säga som de människor, både män och kvinnor, som klarar av att uppfylla sig själva utan någon extern hjälp, utan enbart förlitar sig uteslutande på egen kraft.

Hon föddes inte rik och därför bestämde hon sig för att börja arbeta i en mycket ung ålder. Till en början var hon servitris på en restaurang, men med tiden har sociala medier växt betydligt i hennes liv. Hon började publicera foton och videor på Instagram, Youtube och TikTok. Dessutom arbetade hon ibland som modell.

Alla dessa faktorer har gjort att hon blev miljonär redan i 19-års åldern, och nu har hon startad ett företag som fastighetsmäklare så mellan hennes åtaganden på sociala profiler, köper och säljer hon bostäder. 

Advertisement

Just för att hon inte föddes i en rik familj, hävdar Linsey att hon förstår vad det innebär att inte vara miljonär. Av denna anledning bestämde hon sig för att samvetsgrant använda sina pengar och investera dem i köp av fastigeter, som hon sedan säljer vidare.

Hennes verksamhet lönar sig så pass att hon har råd att skämma bort sig lite. Vissa av hennes nycker är verkligen lovvärda, som den att köpa en herrgård för miljoner dollar åt sina föräldrar, andra nycker har dock kritiserats hårt, som valet att köra över 4000 kilometer för att köpa ett Louis Vuitton-halsband, värt 900 pund, åt sin hund. "Jag körde till Florida bara för att köpa några Louis Vuitton-tillbehör till min hund.", berättar hon.

Vad tycker du om det?

Advertisement