Bruden upptäcker att hennes framtida man blir ammad av sin mor några minuter före bröllopet

av Titti Carlberg

25 Februari 2023

Bruden upptäcker att hennes framtida man blir ammad av sin mor några minuter före bröllopet
Advertisement

Det finns många individer som, från tidig ålder, drömmer om sitt bröllop, de vet redan platsen där de ska fira det, men mer än något annat vill de att alla detaljer ska vara oklanderliga, precis som de alltid har drömt om. Allt måste bli perfekt.

Detta firande bör godkänna det eviga partnerskapet mellan två individer, men alltför ofta är det just vid ceremonin som partnernas hemligheter kommer fram, vilka kan undergräva äktenskapet innan det börjar.

Huvudpersonen i vår berättelse upptäckte att hennes framtida make ammades av sin mamma strax före bröllopet. Låt oss se vad som hände.

via Mirror

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Historien berättades av makeup-artisten Georgia Mitchell i podcasten The Unfiltered Bride. Kvinnan var själv inte närvarande vid bröllopet, men historien berättades för henne vid flera oika tillfällen och varje gång blev hon alltmer förvånad, och hon beslöt sig för att dela den med sina lyssnare.

Allt hände under bröllopsfirande. Bruden letade efter den som skulle bli hennes make, men han verkade ha försvunnit, hon såg honom inte någonstans. Vid ett tillfälle tyckte bruden att det var bäst att se efter om han vara i badrummet. Hon trodde att han hade smygit iväg för att träffa en annan kvinna. Men tyvärr, för henne, var det något långt mycket värre som hände där inne. Det hon fick syn på därinne var så ofattbart att hon inte trodde sina ögon.

"I samma ögonblick som bruden - berättar Georgie - klev in i badrummet  såg hon allt som behövdes för att omedelbart bryta förlovningen med mannen, han ammades av sin mamma"

Advertisement
Marko Milivojevic/Pixnio - Not the actual photo

Marko Milivojevic/Pixnio - Not the actual photo

En fruktansvärt overklig händelse, som många förmodligen skulle ha reagerat på olika sätt på, men säkert få personer skulle ha tagit samma beslut som bruden, det vill säga att fullfölja bröllopet och säga det ödesdigra 'ja'. Hon gick bortom det hon hade sett.

Många webbanvändare ingrep genom att kommentera historien: "hur kunde hon gifta sig med honom""inte ens den starkaste mannen skulle kunna få mig att hålla tyst. Jag är verkligen chockad" och "vilket konstigt mamma-son förhållande".

Hur skulle du ha reagerat? Skulle du ha gjort samma val som bruden?

Advertisement