Hon genomgår 43 operationer för att se ut som Barbie

av Titti Carlberg

05 April 2023

Hon genomgår 43 operationer för att se ut som Barbie
Advertisement

Många människor drömmer om att förändra vissa aspekter på sin kropp när de ser sig i spegeln. Alltför ofta fokuserar vi på detaljer och tycker att de är mer iögonfallande än vad de verkligen är. Många gånger är dessa element bagateller, men många av oss strävar efter perfektion. Av denna anledning beslutar vi oss för att tillgripa estetisk kirurgi för att förändra sitt utseende och på så sätt likna en modell eller stilikon.

Den kvinnliga huvudpersonen i berättelsen bestämde sig för att genomgå 43 kirurgiska ingrepp för att bli dubbelgångaren till den hon anser vara en skönhetsikon, nämligen Barbie. Låt oss se närmare på hur det gick.

via The Mirror

Advertisement
Dalia Naim/Facebook

Dalia Naim/Facebook

Dalia Naem, känd på sociala medier under pseudonymen Dalia_Naim1, är en skådespelare och programledare på 29 år från Irak. Hon blev känd efter att hon hade bestämt sig för att se ut som Barbie. Detta var hennes högsta önskan och för att få den uppfylld genomgick hon 43 kirurgiska ingrepp. Kvinnan visade sitt nya utseende i en video som publicerades på hennes profil.

Advertisement

I klippet ses Dalia visa upp sitt "nya ansikte", flankerad av makeupartisten som samtidigt kammar kvinnans hår och säger till henne: "Min kära, nu ser du ut exakt som Barbie". Hennes näsa är mycket tunnare än tidigare och hennes ögonfransar mycket tjockare, förutom dessa två förändringar har hon även genomgått kosmetiska ingrepp och operationer som fillers för att få större och mer voluminösa läppar, allt för att likna den ikoniska dockan.

Bland hennes miljontals follower finns de som verkligen älskar hennes nya utseende, till den grad att de har döpt om henne till "irakiska Barbie" och som tycker att hon är identisk lik dockan.

Men det finns även de som kritiserar henne.

I själva verket, vid sidan av hennes anhängare, saknas det inte belackare, de som inte uppskattar hennes förvandling, och som framför allt inte förstår anledningen till den. De har kommenterat klippet där hon visar den nya versionen av sig själv: "Jag förstår inte varför du bestämde dig för att operera dig, varför du ville ändra utseende""Du ser mer ut som en zombie än en Barbie" och "Du liknar inte alls Barbie".

Vad tycker du?

Advertisement