Av en slump upptäcker paret att deras hus är en gigantisk bikupa

av Titti Carlberg

15 Mars 2023

Av en slump upptäcker paret att deras hus är en gigantisk bikupa
Advertisement

Livet förbehåller sig många överraskningar: vissa kan få ett leende att dyka upp i ansiktet på betraktaren, andra kan, å andra sidan, väcka kraftig rädsla. Faktum är att det inte är alla upptäckter som är positiva, och i de fallen kan man tycka att det hade varit bättre om allt hade förblivit som det var innan överraskningen dök upp. Vid vissa tillfällen kan skrämmande händelser dock betraktas som ett naturens under.

Det var det som hände paret som är huvudpersonerna i vår berättelse, av en slump upptäckte de att deras hus är en gigantisk bikupa, efter att det hade börjat rinna honung längs väggarna. Låt oss se vad som hände.

via Dailymail

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Kate Dempsey är en 41-årig kvinna som bor tillsammans med sin man Andrew, 42, och deras barn i ett hus i Folkstone, Storbritannien. En dag lade hon märke till mörka fläckar på väggarna och golvet, och hon kunde inte förstå vad det var. Hon närmade sig dem för att lukta och uppfattade en sötaktig lukt, som liknade honung.

Vid det laget bestämde hon sig för att lossa på trägolvbrädorna, men när hon gjorde det möttes hon av en magnifik men samtidigt skrämmande syn. Hon såg inte bara honungskakor, utan också flera liter honung. Under deras hus fanns det en gigantisk bikupa.

Advertisement

Honey, you won't bee-lieve this! 🐝🤯

Pubblicato da Daily Mail su Lunedì 13 marzo 2023

"När jag lossade brädorna - berättade Kate- blev jag väldigt överraskad, jag hade aldrig sett någon liknande. Bikupan var enorm, den såg ut att inte ha något slut. Den var lika stor som vårt hus. Tidigare hade vi lagt märke till en klibbig vätska som rann längs väggen i vårt sovrum, men vi ägnade inte så mycket uppmärksamhet åt det, vi trodde att det bara var smuts och torkade bort det. Men sedan kom vi till en punkt då vi inte längre kunde ignorera det. - fortsatte hon - Vi la märke till bin när vi flyttade in, men de försvann när vi målade väggarna. Från ögonblicket av upptäckten tog det ungefär fyra veckor att få bort all honung, men vi var många som alla gjorde sitt bästa för att inte störa bina".

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Så fort Kate insåg vad det var letade hon upp ett företag som kunde forsla bort den enorma bikupan, men sedan, med tanke på om hon hade gjort det, skulle det kosta henne 10.000 pund, bestämde hon sig för att ta itu med det själv, med hjälp av sin man.

Vad skulle du ha gjort i hennes ställe?

Advertisement