"Min flickvän har dejtat min bror: Jag är inte så säker på att jag vill gifta mig med henne längre"

av Titti Carlberg

19 Oktober 2022

"Min flickvän har dejtat min bror: Jag är inte så säker på att jag vill gifta mig med henne längre"
Advertisement

Mäns och kvinnors liv är fulla av viktiga ögonblick som kan representera grundläggande vändpunkter både på gott och ont. Början och slutet på en utbildning, körkortet, första arbetet och första lönen. Men också viktiga händelser i känslolivet som i början och slutet av en stor kärlek, samexistens, äktenskap och födseln av ett barn. Och om meddelanden om graviditet eller en förlovning vanligtvis leder till att huvudpersonerna upplever intensiva positiva känslor, kan det ibland hända att en oväntad händelse kastar en annars fridfull och lycklig situation i kaos. 

Detta är vad som hände en man under förberedelserna inför sitt bröllop, han upptäckte en sak om sin blivande hustrus förflutna som var så svår att smälta att det slog sönder fastheten i hans beslut.

via TheWorldNews

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Allt verkade flyta på bra för detta unga par som var på gränsen att bli en familj: upptäckten att de väntade barn hade uppmuntrat de framtida föräldrarna och äktenskapsförslaget var oundvikligt.
"Jag och min flickvän har varit tillsammans i två och ett halvt år och vi har varit förlovade i 5 månader. Vi hade båda önskat oss en lång förlovningstid, men vi fick nyligen reda på att hon var gravid" berättar mannen.

Men det vände snart, mannen fick reda på att hans flickvän hade dejtat hans bror under sex års tid innan han träffade henne. Även om förhållandet föregick hans, kände mannen sig upprörd och är inte längre så säker på att han vill gifta sig med henne och han känner sig besviken över att både hon och hans bror har hållit en så viktig sak hemlig för honom.

Det var en vän som berättade det när de publicerade förlovningensociala medier.
"En kompis till mig hade fått höra det av min flickväns förre detta rumskamrat och han kände sig tvungen att berätta det för mig" förklarade mannen.

Advertisement
Pexels - not the actual photo

Pexels - not the actual photo

Som om detta inte vore nog visade vännen honom bevis för att förhållandet hade existerat, vilket fick mannen att konfrontera brodern, som först förnekade allt, men inför tydliga bevis till slut erkände, men bad honom att inte berätta det för hans fru. Både brodern och flickvännen har sagt att det inte finns några känslor kvar mellan dem och hon har uppmanat honom att inte bryta deras förhållande.
"Hon säger att vi väntar barn och att hon älskar mig. Hon har bett mig om att jag inte ska lämna henne, även för att hennes föräldrar skulle bli väldigt arga på henne om de fick reda på anledningen".

Reddit-användare har reagerat argt på denna berättelse och uppmanat mannen att bryta förlovningen, eftersom det är tydligt att han inte kan lita på vare sig på brodern eller på sin framtida hustru.

Advertisement