Chefen beter sig illa, de anställda slår sig samman och kommer på en plan för att få honom sparkad

av Titti Carlberg

23 Augusti 2022

Chefen beter sig illa, de anställda slår sig samman och kommer på en plan för att få honom sparkad
Advertisement

Att arbeta i en positiv och stimulerande miljö gör att man kan uppnå utmärkta resultat. Ofta händer dock det motsatta och man riskerar att få en chef vars enda intresse är att befalla. Att skapa ett företag som producerar uteslutande genom ständiga förebråelser kan leda till resultat men också till missnöjda medarbetare som inte har så stor lust att åka till jobbet på morgonen.

Detta är faktiskt vad som hände på det kontor där den här Reddit-användaren jobbade. Deras chef behandlade personalen illa, särskilt kvinnorna. Ett beteende som gav upphov till hämndlystnad hos de anställda, så pass att de utarbetade en plan för att få honom avskedad.

via AradBBC/Reddit

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Chefen på företaget betedde sig inte bra mot medarbetarna, han fick dem att känna sig obekväma genom att gnälla öppet på dem. Dessutom höll han aldrig sitt ord och valde godtyckligt att i sista stund ställa in semestrar eller lediga dagar. Detta elaka beteende gjorde att de anställda började söka en lösning på problemet, men det enda alternativet var att få honom sparkad.

Tillsammans kom de fram till en plan som de studerade in i minsta detalj. Först och främst var det nödvändigt att samla in bevis för hans elaka beteende mot dem. Det andra steget skulle vara att visa den oförskämda attityden han hade mot de anställda. Den yngsta kvinnliga medarbetaren anmälde sig som frivilligt bete. Hon bestämde sig för att göra ett litet misstag som skulle få chefen att reagera. Den senare gick genast i fällan och började skälla ut den stackasr tjejen, vilket gjorde att de andra fick möjlighet att filma hela scenen, utan att vedrbörande märkte det.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Dagen efter skickades videon via e-post till alla anställda på företaget, inklusive chefer. Chefens telefon började ringa oavbrutet. Hans överordnade ville ha förklaringar, han fick inte sparken men bestämde sig frivilligt för att säga upp sig
Deras plan fungerade och äntligen kan de jobba i lugn och ro.

Tror du att arbetsplatsen är en positiv miljö nu?

Advertisement