Vid 32-års ålder är hon mamma till 12 barn: "folk kritiserar mig men jag vill ändå få fler"

av Titti Carlberg

29 April 2022

Vid 32-års ålder är hon mamma till 12 barn: "folk kritiserar mig men jag vill ändå få fler"
Advertisement

Att välja att bli föräldrar  är för många ett steg som tas efter långa funderingar och med oro och osäkerhet. Att sätta barn till världen är ingen promenad i parken, och föräldraskapet förändrar verkligen alltid vardagen. Om många tänker på detta sätt så är kvinnan vi ska berätta om verkligen inte av samma åsikt. Bara 32 år är hon redan mamma till 12 barn.

Hennes berättelse fick stora rubriker efter att hon på sitt konto på TikTok berättade om omväxlingarna som var relaterade till alla hennes graviditeter och sa att hon trots svårigheterna fortfarande vill bli gravid igen. En verklighet, hennes, som inte har varit befriad från kritik och fördomar från många personer. Är du redo att få reda på mer om denna "extrastora" familj?

via Manchester Evening News

Advertisement
ourlargefamilylife/TikTok Screenshot

ourlargefamilylife/TikTok Screenshot

"Folk dömer mig ständigt" säger Britni Church och syftar på det faktum att hon redan vid 32-års ålder har fött 12 barn. "Jag har varit gravid i totalt 88 månader", lyder rubriken till videon som hon delade på TikTok. En film som på grund av temat den innehåller har uppmärksammat av många. Om du tror att det kan vara problematiskt att sköta en så stor familj, så tycker inte den unga mamman att det är det.

Trots de taktiska och objektiva svårigheterna i hennes situation, ångrar Britni inte sitt val att bli förälder. Hennes första barn, Crizman, föddes några dagar efter hennes 16-års dag, alltså när hon fortfarande var tonåring. Sedan dess har den amerikanska kvinnan från Arkansas City tillbringat mycket tid gravid, med tanke på att hon har fött 11 barn till.

Advertisement

"Jag älskar mina barn jättemycket - kommenterade hon - jag gillar inte själva graviditeten så mycket, men jag blir ändå gärna gravid på nytt". Graviditestsmånaderna, till trots, är inte en period som man underskattar, på samma sätt som det inte är speciellt lätt att i en så stor familj som hennes, att klara utgifterna.  Tillsammans med sin man Chris måste faktiskt Britni klara och tillgodose alla behov som de mindre, men även de större barnen har, med allt vad det innebär när det gäller utgifter. Livsmedelinköp, blöjor och mycket mer: konsumtionen hos denna familj är verkligen rekordstor och då är inte de vardagliga plikterna inräknade.

ourlargefamilylife/TikTok Screenshot

ourlargefamilylife/TikTok Screenshot

Som ofta händer i liknande fall har den här unga kvinnan inte besparats från kritik. Hon skulle dock göra allt detta igen och ångrar ingenting. "jag är precis som vilken människa som helst - säger hon stolt - mitt liv är trots allt ganska ordnat. Jag har slutat att bry mig om vad folk säger - lägger hon till - jag gillar att ha en stor familj, det finns alltid någon att prata med".

Vad tycker du om denna "superfamilj"?

Advertisement