Hon lär känna en man i en dejtingapp, de bestämmer sig för att träffas, och när hon kommer till träffen upptäcker hon att det är hennes svärfar

av Titti Carlberg

23 April 2022

Hon lär känna en man i en dejtingapp, de bestämmer sig för att träffas, och när hon kommer till träffen upptäcker hon att det är hennes svärfar
Advertisement

En hemlig träff som förvandlades till en värsta mardröm för båda parterna, den som hände i Kina och uppmärksammade internationella medier.

Föreställ dig, om än bara för ett ögonblick, att det är du istället för mannen eller kvinnan. Efter att ha planerat i största sekretess att äntligen träffas, väl på plats, står de framför varandra respektive...svärdotter och svärfar!

Det låter som något som har plockats ur en paradoxal berättelse, eller till och med från en candy-camera, men i verkligheten är det precis vad som hände i den kinesiska provinsen Heilongjiang. En berättelse som har det absurda och som säkerligen starkt har präglat familjerapporten för huvudpersonerna. 

Låt oss ta reda på lite närmare hur det gick.

via Metro

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Lili och Wang lärde känna varandra genom chatten i en av de många dejtingappar som idag, enligt statistiken, är ett ganska populärt system för att göra nya bekantskaper och - som i det här fallet - även organisera makars "otrohet". Den unga kinesiska kvinnan är gift med en 57-årig man, och hon hade stämt möte med en annan man, dock som en annan kvinna tack vare falsk identitet och ett foto som visade en annan kvinna.

Mannen som hon skulle träffa hade gjort detsamma och, med tanke på deras ömsesidiga intresse, beslutade de två, efter en tids bekantskap att boka ett möte på ett hotell för att träffas live. Båda upptäckte dock vid mötet en grundläggande detalj: de var svärfar och svärdotter.

Lilis man som hade misstänkt att något var på gång hade följt efter Lili till mötet på hotellet, och han hade heller aldrig kunnat föreställa sig scenen han bevittnade när han väl var där.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Vi hade bestämt oss för att träffas - berättade Wang - men när jag öppnade dörren till hotellrummet vet jag inte vem av oss som blev mest förvånad, hon eller jag. När Lili såg mig sprang hon genast iväg". Under flykten sprang hon på sin man som hade följt efter henne. Wangs son hade också sett allt och, efter att ha noterat det möjliga förhållandet mellan hustrun och fadern, reagerade han verkligen inte bra.

Historien urartade sig i själva verket till ett slagsmål, efter vilket både Lili och Wang hamnade på sjukhus med lättare skador som läkte på ett par dagar. Hennes bedragne man fick 5 dagars fängelse för misshandel, men inga ytterligare anklagelser. 

Kort sagt; ett möte som förmodligen ingen av dem kommer att glömma i första taget!

Advertisement