Barnet hittar en tablett i chipspåsen, mamman är chockad: "Lyckligtvis var jag närvarande"

av Titti Carlberg

07 April 2022

Barnet hittar en tablett i chipspåsen, mamman är chockad: "Lyckligtvis var jag närvarande"
Advertisement

Som barn, när man gick och handlade med sin mamma, det som var det bästa då var att man fick välja vilket godis man vill ha, mellan smågodis, choklad eller chips. Barn attraheras ofta av de paket som innehåller en liten överraskning att samla på, de bönar och ber sina föräldrar att lägga en eller några av dem i kundvagnen.

En skotsk kvinna gjorde sin son nöjd, hon köpte en påse chips till honom, som dock innehöll något oväntat.

via Daily Record

Advertisement

Leon started his new school today..1st day went well only a couple of hours each day this week then build him up after...

Pubblicato da Lorna Singleton su Lunedì 4 ottobre 2021

Lorna Singleton bor i Werst Lothian och köpte, som så många andra mammor, en påse potatischips till sin son Leon.

Hon hade inte föreställt sig att chipspåsen skulle innehålla ett oidentifierbart orange piller.

Kvinnan som har två barn, blev väldigt chockad av upptäckten. Hennes son Leon öppnade påsen med Doritos potatischips med chilismak och grävde runt lite i den och kände något runt..

Han fick upp pillret och visade det entusiastiskt för sin mor, övertygad om att det var en karamell.

"Precis när jag skulle stoppa den i munnen, sa jag 'titta mamma, jag hittade en karamell i min chipspåse'".

Lorna insåg omedelbart att det inte kunde vara en karamell och tog både chipspåsen och tabletten ur sin sons händer.

Lyckligtvis var hon närvarande när barnet hittade tabletten.

Advertisement

Wee heads up. If you or your kids eat Chili Heatwave Doritos keep an eye bcos I found an orange tablet in Leon's packet....

Pubblicato da Lorna Singleton su Giovedì 31 marzo 2022

"Du förväntar dig ju inte att hitta något sådant i ditt godis. Jag är glad att jag inte gav honom påsen att äta den i skolan för då hade jag inte varit där för att hindra honom att stoppa den i munnen och han skulle ha ätit det."

Kvinnan kom inte ihåg i vilken av affärerna hon hade köpt påsen utan kontaktade Walkers, företaget som tillverkar Dorito chips, för att klargöra vad som hade hänt.

Företaget bad, å sin sida, Lorna skicka påsen med posten till dem, och hennes vänner rådde henne att dela pillret i två delar och bara skicka ena halvan ifall att det skulle uppstå några problem under transporten.

Doritos har uttalat sig om detta och säger att de tar kundklagomål på största allvar och att de prioriterar säkerheten och kvaliten på sina produkter.

"Vi har robusta rutiner för kontrollen på kvaliteten på alla våra anläggningar, så det är mycket osannolikt att något liknande har hittats i en påse från Doritos. Vi har bett kunden skicka påsen till oss så att vi kan utreda denna händelse."

Advertisement