Drömlika möten: hon upptäcker att hon redan hade mött sin pojkvän innan hon ens lärde känna honom och har en video som bevis

av sofia

05 April 2022

Drömlika möten: hon upptäcker att hon redan hade mött sin pojkvän innan hon ens lärde känna honom och har en video som bevis
Advertisement

När du är barn och sedan blir en ung kvinna, drömmer du om att kunna få uppleva en sagolik kärlekshistoria, ett romantiskt möte med en charmig prins redo att ta med sig sin älskade kvinna och behandla henne som en drottning för alltid. Det kanske inte nödvändigtvis är så i verkligheten, men att drömma är underbart. Ibland kan verkligheten till och med överträffa fantasin och om det är sant att början av varje kärlekshistoria har något magiskt, kan vissa kärlekshistorier verkligen jämföras med sagor!

Som det till exempel hände med en tjej från Kalifornien, som på sociala medier berättade en mycket speciell detalj om sin kärlekshistoria som är resultatet av en nästan otrolig slump.

via Insider

Advertisement

Anyssa Martinez är en 22-åring med en passion för Disneyland. 2019 besökte hon dock parken utan att föreställa sig vad som skulle hända. Det fick hon faktiskt inte ens reda på den dagen, utan först flera månader senare.

2020 träffade tjejen Nathan, de två blev förälskade och blev snart oskiljaktiga. Den största passionen de hade gemensamt var just Disney: båda var faktiskt stora fans.

Ingen av dem hade dock kunnat ana att de redan hade delat något tidigare och att de redan hade sett varandra. Inte nog med det: deras första riktiga möte hade till och med spelats in.

Advertisement
anyssatano/Tik Tok

anyssatano/Tik Tok

Anyssa, som tittade tillbaka på bilderna från dagen hon tillbringat i Disneyland Park med sin familj, insåg att hon vid det tillfället hade filmat Nathan när han deltog i Main Street-paraden som artist. En sådan otrolig slump att den unga kvinnan bestämde sig för att dela den på sina sociala medier, vilket gjorde videon viral.

Men det tar inte slut där: showen i fråga hade temat Askungen, för att försegla den symboliska innebörden av det första omedvetna mötet. I klippet kan man tydligt se Nathan le och vinka till Anyssa.

”Jag blev väldigt förvånad över att någon i paraden hade lagt märke till mig, särskilt eftersom det var väldigt mörkt. Jag kände mig verkligen speciell” förklarade huvudpersonen i denna romantiska berättelse.

Relationen mellan dem började sedan på Instagram, med ett meddelandeutbyte som startades av Nathan som sedan gjorde att de lärde känna varandra bättre.

Sex månader senare insåg Anyssa vad som hade hänt: "Jag tittade på videorna jag spelade in 2019 och jag sa till mig själv: 'Hallå, det där ser ut som Nathan. Jag tror att det är han. Jag mailade honom och han sa: 'Ja, det är definitivt jag!' Det var ödet." berättar den unga kvinnan.

"Jag tycker att det här är ett tema för många Disney-filmer, där karaktärerna upplever extraordinära äventyr och träffar viktiga människor när de inte letar efter dem. Så det är sant, kärleken kommer när man minst anar det”, avslutade Anyssa.

Verkligen en vacker saga!

Advertisement